❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB711 nová verze - nechce se připojit na AP
-
Re: RB711 nová verze - nechce se připojit na AP
hapi: ty nakupujes RBcka v rusku?? Ja nie! I4wifi, ta sa chova, ze o nicem nevi, ipmedia o probleme vie a aspon sa k tomu vyjadry...ked sa clovek spyta.. Preto chcem preverit, ci verzie /147 su uz v poriadku, nez daco zas kupim,.co mi nepojde..
0 x
a já jsem chtěl vědět kde vzal to ústní vyjádření.
0 x
obchod to je - OBčas CHODí.
A jsem pěkně nasranej, kdyby to chodilo, jak ma, tak se nestrachuju s R52N, že mi odejde karta, protože co jiného na MIMO spoj.
A jsem pěkně nasranej, kdyby to chodilo, jak ma, tak se nestrachuju s R52N, že mi odejde karta, protože co jiného na MIMO spoj.
0 x
- midnight_man
Páni páni, mikrotik nám dal jasný odkaz: Ak máte 90% vadného HW, možno robíte niečo zle
.

0 x
Vždycky jsem si myslel že Mikrotik je rozumná firma. Nyní mě to strašně připomíná komunismus. Stěžuješ si veřejně - smažeme topic.
To že nechceme plastové konektory smazali, problémy rb711 si taky vymýšlíme protože je mají jen Slováci a Češi. Ještě jsem neviděl aby si stěžoval někdo jiný. Jak je to možné? Vím že většina jde asi do Asie ale né vše
To že nechceme plastové konektory smazali, problémy rb711 si taky vymýšlíme protože je mají jen Slováci a Češi. Ještě jsem neviděl aby si stěžoval někdo jiný. Jak je to možné? Vím že většina jde asi do Asie ale né vše
0 x
- midnight_man

0 x
no ale on blbne jenom chain1 nebo ne? jestli jinde nepouzivaji dual, tak se jim to neprojevi.
ja tam napsal posledni, napsal jsem jim ze ispici z cr s tim maji problem a za hodinu koukal ze topic je fuc a v pmce mam zpravu ze muj nazor nekoresponduje se zbytkem sveta.
ja tam napsal posledni, napsal jsem jim ze ispici z cr s tim maji problem a za hodinu koukal ze topic je fuc a v pmce mam zpravu ze muj nazor nekoresponduje se zbytkem sveta.
0 x
- midnight_man
hapi píše: muj nazor nekoresponduje se zbytkem sveta.

0 x
Hodil jsem to tam k večeru, takže myslim že to smažou zitra 

0 x
midnight_man píše:hapi píše: muj nazor nekoresponduje se zbytkem sveta.
Ač jsem ještě nebyl na světě, tak si takhle nějak představuju komunismus nebo také demokracii v provedení USA

sry za OT
0 x
Tenkrát se nemazaly jen příspěvky do diskuze... Tenkrát se mazali rovnou lidi... nejčastěji pendrekem do hlavy...
0 x
Já se z toho normise zcvoknu
You need to send some of the affected defices to the mentioned distributors, so we can inspect them. So far, they have not been able to provide us with actually non working samples. We are working with distributors to investigate this, but you need to help them too.
You need to send some of the affected defices to the mentioned distributors, so we can inspect them. So far, they have not been able to provide us with actually non working samples. We are working with distributors to investigate this, but you need to help them too.
0 x
Ahoj, používáme RB711 s ulf konektorem a v gentleboxu jsem měl podobný problém s rozdílným Tx signálem. Přišel sem na to že to dělá jen když pigtail do antény vede z ulf konektoru směrem k ether portu. Pokud pigtail vede opačným směrem tak jsou signály na Tx a Rx stejné. Zkuste jestli to není stejný problém.
0 x
Nevím jak je to možné ale snad teprve ted jim do Rigy dorazily vadné kusy.
Hello,
We have recently received this RMA, and it's now under inspection. Thanks.
Regards,
Normunds
Doufám že v roce 2012 se budeme setkávat jen s dobře fungujícími rb711.
Přeji vám všechno nej do nového roku, hodně úspěchů a málo poruch u zákazníků
Hello,
We have recently received this RMA, and it's now under inspection. Thanks.
Regards,
Normunds
Doufám že v roce 2012 se budeme setkávat jen s dobře fungujícími rb711.
Přeji vám všechno nej do nového roku, hodně úspěchů a málo poruch u zákazníků

0 x