Repkins píše:
Tu z ASPy nebrat, je to nějaká napodobenina toho, co mají v IPMedia. Je to pouze vertikál, plastovej držák na RB je mizerně udělanej, nekvalitní materiál a výlisek takže tam RB kvedlá, občas tam jsou ty plastový packy ulomený. Pigtail nejde na ten konektor na desce antény dotáhnout tak, aby se tam nekvedlal a neotáčel kolem osy. I provedení panelu antény je odfláknutý. To co má IPMedia je jiný kafé, ty jsou udělaný dobře, V i H polarizace. Ovšem díval jsem se na IPMedia a mají tam zřejmě už i tuhle srajdu, protože jsou v nabídce 3 vizuálně stejný modely ale jeden je znatelně levnější, zřejmě ne bezdůvodně.
Muzu potvrdit, ty aspovy je naprostej hnus. Pigtail co se sroubuje na antenu nejde dotanout a vachla v konektroru, a ten plastovej drzak na RB je taky peknej vopruz. Poslali jsme jim ty zmetky zpet.
Minuly tydne jsem je objednavali na ipmedii a prisly ty spravne. Pokud to nekdy posle ipmedia to co prodava aspa, tak jim to jde okamzite nazpet.
Zvhledem k tomu, ze pouze tyto anteny pouzivame na pripojovani klientu, a signalovy problem jsem zjistil jen u 3 RB ze vsech namontovanych, tak jsou dle meho nazoru tyto anteny OK. Mozna tomu pomaha to, ze jsou ve 4 mistech vodive spojene se stinici deskou anteny, coz u jirousu neni.