❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Ruseni od konkurence

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
aliney

Re: Ruseni od konkurence

Příspěvekod aliney » 13 years ago

Repkins: ja se nebojim vymenit antenu pokud to pomuze, zainvestovat k jinemu klientovi dalsi antenu navic a udelat z nej blizsi apcko (pokud se to finance vyplati alespon nejak a je to vubec mozne), ja se hlavne obavam toho, ze mi zacne zasirat cele pasmo na vice mistech tim co tam dal To si pak udelam bridge na kazdem baraku a budu mit 20m spoje mezi kazdym a kazdym aby me nerusil... coz jaksi neni moc realne.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

reset

Příspěvekod reset » 13 years ago

aliney píše:reset: co konkretne myslis vysilanim na nelegalnich frekvencich ci bordelem v me siti? V dobe vzniku problemu nenastaly na te casti site zadne zmeny, tudiz si nejsem vedom, ze bych neco pokazil ja. Nevylucuji to, nejake upravy se v siti delaji prakticky porad, ale myslim si ze ne. Pokud mas konkretni cast nastaveni, kterou mas na mysli, myslim, ze zverejnit ji muzu. Nejsem odbornik, jsem porad jen amater, ktery problematiku studuje a uci se ji.

nevysilas v rozmezi 5.5Ghz - 5.7GHz , ale nekde mino
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

aliney

reset píše:nevysilas v rozmezi 5.5Ghz - 5.7GHz , ale nekde mino

ted aktualne ano, 5180 nebo 5220 protoze nikde jinde se proste nechytnu vubec
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 13 years ago

Dej tam nejakou poradnou antenu a ne panelku na dva kilaky ... Co mas na vysilaci za antenu ? Hodil bych ke klientoj parabolu s limcem a bylo by. Kdyz ustane pripojen, tak to casem "splati" ... :mrgreen:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

aliney píše:Repkins: ja se nebojim vymenit antenu pokud to pomuze, zainvestovat k jinemu klientovi dalsi antenu navic a udelat z nej blizsi apcko (pokud se to finance vyplati alespon nejak a je to vubec mozne), ja se hlavne obavam toho, ze mi zacne zasirat cele pasmo na vice mistech tim co tam dal To si pak udelam bridge na kazdem baraku a budu mit 20m spoje mezi kazdym a kazdym aby me nerusil... coz jaksi neni moc realne.

A jde to rušítko naskenovat? Hoď nám sem sken. Pořád přemýšlím, co to vlastně je.. na DFS to nevypadá, ikdyž s tím jsem si hrál tak před 4 rokama, tam se to naladí po bootu a už se to z frekvence nehne (teda pokud to neprodělalo nějaké změny). Ale i tak, po dobu skenování se odpojí klienti, takže nevim jestli by byli moji zákazníci spokojení, kdybych na páteři uměle vyvolával takové lagy každých 5 minut.
Leda by to byl ubntí airselect, ale když říkáš že tam jsou síta... nevím co všechno od ubnt umí airselect, mám vyzkoušené jen rockety, kupoval jsem 2 jen pro studijní účely, protože nám taky konkurence zarušila pásmo tímto svinstvem, takže jsem chtěl zjistit slabinu a jakým způsobem to jde sestřelit (a jde to docela snadno :)
0 x
T-T

aliney

Pardon... svatky, dovolena atd... nakonec jsem se s klientem slusne dohodl, sel k te konkurenci a ja si v mezicase, kdy uz jsem se o to nestaral, napojil dalsi 2, takze ve vysledku jsem to sice nevyresil, ale neprodelavam na tom. Vratil mi dokonce i prijimaci zarizeni, ktere si na pocatku cele zaplatil :D
Letmo jsem to zkusil z auta s Nanobridgem M5 ma to tez nejakych 22 dB, ktery uz mel byt vyhozen loni, a frcelo to o poznani lepe.
Nicmene asi si uz musim udelat poradne prehled o tom kdo ma presne co a na cem.

Diky za info, tipy, rady :wink:
jdu se dal ucit at tu porad jen neamaterim
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 13 years ago

No s klientama to máš tak,že spousty lidi vidi jen jednu stranu mince, a malokdo je ochoten čekat i třeba jen necely tyden než jsi schopen neco pořadně odzkoušet. Takových klientů mi už není líto,protože nikdo není dokonaly a dokonce se k nám pak i někteří vrací,když zjistí že to mají horší než byli u nás.
0 x