❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB411L
da se ten rb skrze ty plastove konektory prizemnit, resp. sou tam aspon nejake kovove packy uvnitr toho konektoru?
0 x
Jan Ptáček
Jo budou uvnitř packy. Stejně jako u nových 711 s plastovým eth. Spíš mě vadí že většina prouktů má L (low cost) kvalita tomu poslední dobou odpovídá...
0 x
- midnight_man
To aby som nakupil do zasoby stare 411tky! Priznajte sa, kto tam tlačí na mikrotik aby vyrábali tieto lacné hovadiny? Už keď sa na to pozriem vyzerá to nefunkčne, no a ten plastový ETH..no comment
0 x
já jim tam asi napíšu protože jak je stupidně otočenej ten konektor, tak se to nedá ani vycvakout bez demontáže RBčka. Nebo jasně dál, ale už je sakra dobře vidět jak se ochlípává konektor od desky. Tupci.
Kvalita tim jde hodně dolu. Jako pochopim že deska je kus papíru, to mi ani tak moc nevadí ale ten konektor je do očí bijící.
Kvalita tim jde hodně dolu. Jako pochopim že deska je kus papíru, to mi ani tak moc nevadí ale ten konektor je do očí bijící.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
ako pri starej 411tke som si dovolil v JR200tovke troška potrápiť ten konektor a vždy som tam tu koncovku dostal..no tu by som ho asi dlho netrápil 

0 x
Achjo, tak už zprznili opravdu všechny rbčka.
Teď mě napadá, jestli ti blbouni nezapomněli napsat to "L" i k všem těm novým 711kám :D
Jediná výhoda co mě napadá, je spotřeba, pokud to budou prodávat za 300kč, tak by se to zvážit dalo.
Pokud se bude opakovat situace kolem 711, tak to začnu kupovat až po roce :)
Teď mě napadá, jestli ti blbouni nezapomněli napsat to "L" i k všem těm novým 711kám :D
Jediná výhoda co mě napadá, je spotřeba, pokud to budou prodávat za 300kč, tak by se to zvážit dalo.
Pokud se bude opakovat situace kolem 711, tak to začnu kupovat až po roce :)
0 x
Na discompu mají nahozenou cenu 685 Kč. skladem ještě nemaj. Osobně si raději 2 kila přidám za osvědčenou věc.
0 x
je to hnus! proč tam dali tak špatnej procesor? dělají si srandu a nebo si myslejí, že má u nás zákazník rychlost do 4Mb ?
0 x
- midnight_man

0 x
tak se přidej ke "geodetiku" a nemel
čim víc nás bude, tim lépe viewtopic.php?f=7&t=8488#p83131
routerboardy používáme protože chceme mikrotik.

routerboardy používáme protože chceme mikrotik.
0 x