Kaja píše:Zkuste uvest jestli se to tyka pouze /144 a /145 jak pisi z IPMEDIe a nebo jste problem zaznamenali i u jinych serii.
Ja ho zaznamenal napriklad u /136
K.
/140
Kaja píše:Zkuste uvest jestli se to tyka pouze /144 a /145 jak pisi z IPMEDIe a nebo jste problem zaznamenali i u jinych serii.
Ja ho zaznamenal napriklad u /136
K.
soooc píše:Jeste jsem stejny problem pozoroval u RB411AR. Takze to vypada, ze v mikrotiku zase koupili o 0,1centu levnejsi MMCX konektory ... To same s tim debilnim RJ45, ktere je tedka v plastu a drzi na dobre slovo.
kadla píše:Problémové 711ky nám v kanceláři s pigtailem připojeným na venkovní anténu chodí, ale s GentleBOXem JC-219-M ne. když jsem porovnával pigtaily tak ten v tom Gentlu má kratší středový kolík (utopený za okraj) zatímco ten co používám v k otestování ho má zároveň.
Leeonek píše:předem bych chtěl poděkovat za vyjádření panu Šplíchalovi za, narozdíl od některých ostatních shopů které stále mlží a dělají, jako by se nic nestalo.
Dotaz ohledně typu antén který jsem včera vznesl, byl jen kvůli zjištění, že třeba 5ks rbček které u jiných antén dělali problém, ve 3 kusech starých MMCX gentleboxů které se mi tady váleli minimálně půl roku, jedou "zatím" v pořádku.
miract píše:Dobrý den, ja používam od vás anteny s kódem 190784 a v jednom případě tento problem mám(další jsem zatím nezjistil), viz. http://www.ispforum.cz/viewtopic.php?f= ... =75#p79979 Je to naštěstí kousek od vysílače, tak nechám výměnu až bude tepleji. Spíše se mi u RB711 stává, že umřou úplně(ani nesvítí).
IPMEDIA píše:miract píše:Dobrý den, ja používam od vás anteny s kódem 190784 a v jednom případě tento problem mám(další jsem zatím nezjistil), viz. http://www.ispforum.cz/viewtopic.php?f= ... =75#p79979 Je to naštěstí kousek od vysílače, tak nechám výměnu až bude tepleji. Spíše se mi u RB711 stává, že umřou úplně(ani nesvítí).
Dobrý den, moc jste mě nepotěšilProblém se konečně začíná řešit i na fóru Mikrotiku, zatím ale jen začíná ...
Ač to říkám fakt nerad, nemůžeme zatím žádným způsobem reklamace řešit, dokud nedostaneme oficiální pokyn od Mikrotiku, jak se to bude řešit - jestli vůbec a zda-li výměnou, opravou, nebo jinak. Za zpoždění reklamací na RB711 tedy přijměte předem naší omluvu.
hapi píše:a to nejsou nikde na netu specifikace MMCX konektoru jak má co bejt daleko atd.. prostě rozměry? Nestává se to náhou i u ufl verzí?