❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nejlepší konektivita s DEC-IX

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
Alairik

Nejlepší konektivita s DEC-IX

Příspěvekod Alairik » 13 years ago

Zdravím, jsem v tomto oboru zcela zelenáč, ale dostal jsem za úkol vyhledat nejlepší konektivitu od nás z Prahy do Frankfurtu na DEC-IX.
Tak bych se chtěl optat nevíte někdo který poskytovatel je nejlepší nebo kde bych se mohl poohlídnout?

Edit: Po nějakých výzkumech jsem narazil na nějaké údaje, kdy Dialtelecom uvádí 10Gbps a GTS 16x2.5Gbps. znamená to že to je 40? S tímhle bych také potřeboval radu :)
děkuji
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Co si představuješ pod takovým pojmem "nejlepší"?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Alairik

předpokládám aby při odesílání informací aby to mělo co nejmenší odezvu a aby firmy napojené na DEC-IX mohly stahovat co největší rychlostí.
0 x

Alairik

předpokládám aby při odesílání informací aby to mělo co nejmenší odezvu a aby firmy napojené na DEC-IX mohly stahovat co největší rychlostí.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Koukáš na to jak na DSL :-) Od dialtelecomu (či jiných této kategorie) si koupíš 1Gbit někam ... a máš ho. Na latence se jich musíš zeptat, nebo někoho kdo to má. Skutečnou topologii ti stejně nikdo neřekne. Ale já osobně bych řekl, že po evropě ti to může být naprosto jedno.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Alairik

jo ták. A neni možný aby tam byla nějaká "latence" u špatně zvoleného poskytovatele?:)
protože u mě bylo primární zadání najít takovej spoj do Frankfurtu aby se to nesekalo a nelagovalo (nějak tak jsem to pochopil), ale protože se v tom houby vyznám, tak jsem chtěl nějakou radu :)
0 x