honzam píše:soooc píše:Nejlepsi je, ze to je uhle do stranyTo se pak muze smerovat podle oka a miri to jinam ... Bravo mikrotik
myslíš že nanostejšna je na tom líp? Ta bude uhnutá zrovna tak možná ještě hůř
Nezapiram, ale treba jirous box nesilha

honzam píše:soooc píše:Nejlepsi je, ze to je uhle do stranyTo se pak muze smerovat podle oka a miri to jinam ... Bravo mikrotik
myslíš že nanostejšna je na tom líp? Ta bude uhnutá zrovna tak možná ještě hůř
soooc píše:Nezapiram, ale treba jirous box nesilha :) Ale zase ma jine vady ... treba problemy s mmcx.
Leeonek píše:soooc píše:Nezapiram, ale treba jirous box nesilhaAle zase ma jine vady ... treba problemy s mmcx.
No počkej počkej, zkoušels točit gentleboxem do strany a zkoušet chytit signál na boční lalok? Já bych řekl že jirous má ten diagram velmi podobný.
pcwifi píše:Kdo z mikrotiku vymyslel ze tam necha nejaky podelany prednastaveni, ten to nemel v makovici uplne v cajku. Jednou sem se taky tak vyskolil, od te doby po prvnim zapnuti komplet reset az pak nastavit.PW
Pintero píše:pcwifi píše:Kdo z mikrotiku vymyslel ze tam necha nejaky podelany prednastaveni, ten to nemel v makovici uplne v cajku. Jednou sem se taky tak vyskolil, od te doby po prvnim zapnuti komplet reset az pak nastavit.PW
V predchozich verzich se vzdycky po prvnim prihlaseni zobrazil script, ktery nabizel moznost instalace prednastavenych parametru nebo ne, ted je to tam rovnou, zapnuta wlan, pojmenovany interface, dropy, maskarada, DHCP.
Jsem blbec, nechtelo se mi cekat na reset a nastavovat to znovu, tak jsem to jen premackal. Ted jsem take dostatecne vyskolen....