U mě to je celý nějaký divný, signály mám u druhého spoje na všec h HT a na 6Mbps -48, na ostatních modulacích -62 až -64, do karty jde 10 decibel na obou stranách, po chvíli mám u půlky HT taky -64 a u 6Mbps a HT40-6 aHT40-7 mám -48 nadále. Délka spoje je tak 300m, jsou tam parabolky. Antenna gain mám 20 dB vyplněn a 5.9 na obou stranách. Což o to, rychlost je teď OK, pomohlo mi přeladit, divný je, že i když jsem signál nakotlil na -35, tak to jelo pořád stejně mizerně, jeden směr dobrý, druhý špatný, irelevantní jestli jsem tam pustil 23 decibel, nebo 17, nebo 10. Pořád stejná rychlost. Asi někdo musel chvíli před nebo po upgrade přeladit nějaký fujtajbl.
Propustnost na tomto spoji s 1ms TDMA period size je kolem 90 na 80, na 2ms kolem 112 na 90, což bych řekl, že je stejné, jako dříve, rozhodně ne více.
Pozitivně hodnotím aspoň to, že se to na sousedních kanálech u antén vedle sebe neruší, btest protáhne to samé zticha i naplno oba spoje. Tady může UBNT jen tiše závidět.
Naopak údaj "last measured" u jednotlivých signálů modulací bych považoval za podivný, protože i když se signál změní, časový údaj vesele běží dál, a naopak, i když tam problikne na chvíli jiná hodnota, čas zmizí, a pak se objeví zase starý údaj a čas, a až třeba po drahné chvíli naskočí nová hodnota s novým časem od změření