❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Sajta konkurence. Pozornost si zaslouží mj. dva označené N-konektory (žeby příprava pro budoucí rozšiřování?)
- Přílohy
-
- priprava.jpg (176.33 KiB) Zobrazeno 2659 x
0 x
T-T
- midnight_man
midnight_man píše:vidim ze si velku hlavu s izolaciou konektorov nerobia
Ono je to totiz nutnosti neizolovat ty konektory, at ma voda kudy vytect, kdyz zatece do anteny..

0 x
spis sraciho holuba...
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- midnight_man
no toho holuba som si tam veru nevšimol 
///tie 2 sektory za sebou, jednu zakrýva druhá to je home-made MiMO?

///tie 2 sektory za sebou, jednu zakrýva druhá to je home-made MiMO?

0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Huste, otazka kdy to upadne pri silnejsim vetru - ty paraboly tam drzi asi jen sila vubec na tech trubkach, ne ? 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
přesně takové sajty má konkurence od nás, hafo waveantek a hafo sektorů a hafo koaxů, výsledek? jede to max 15Mb protože se to všechno mezi sebou hrozně ovlivňuje
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
miract píše:A maji tam straznyho holuba.
To je hrdlička, chodí si tam vyhřívat vnitřnosti

0 x
T-T
Nedávno jsem byl na POPu Dialu a když jsem otevřel rackovou skřín , tak mě málem vypadly oči z důlku.... posuďte samy tu prasarnu..... 

- Přílohy
-
- Fotografie0712.jpg
- MEGA SERVER ISP... :-D
- (236.71 KiB) Staženo 92 x
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
na co je tam ten disk nezapojeny :O
jinak dobra prasecina to jo ...

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Dade_Marfi píše:na co je tam ten disk nezapojeny :Ojinak dobra prasecina to jo ...
To teda nevím,ale je to děs a běs, když to vidíš na vlastní oči.Člověk se sám snaží, aby to na tom POPu měl pořádně udělaný, ale ostatní na to totálně serou...
0 x
no u nás na dialovském popu to k tomu má blízko, každý si tam dělá co chce a nikdo nic neřeší bohužel
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Znam lepší rack. 6x 48 port switch + 1x 24 port v jedné skříni... Masakr. Tři hodiny mi trvalo předrátovat kabeláž aby šel vůbec zavřít...
Jinak ale ten HHD je krutej...
Jinak ale ten HHD je krutej...
Naposledy upravil(a) Warcz dne 07 Dec 2011 14:34, celkem upraveno 1 x.
0 x