❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nákupy ISPíků od O2
Re: Nákupy ISPíků od O2
jak to tak vypadá, asi se taky seberu a dáme si spicha.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
sklapni už.. do Prahy
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hmm neco me tu nesedi ... David2006 jak vis, ze jsem Zdenkovi navrhoval prave Zlin ?? Nemaji byt nahodou SZ tajne :O
to Hapi do jake zase prahy ?? :O
to Hapi do jake zase prahy ?? :O
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Zdeněk se chtěl setkat v praze ne?
0 x
Zavrete tohle tema, prosim
tady mluvi kazdy o necem jinem.... :d :d

0 x
Jan Ptáček
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Podivejte co objevneho E15 zjistila
http://zpravy.e15.cz/byznys/technologie-a-media/telefonica-tise-stavi-obri-wi-fi-sit-716046

http://zpravy.e15.cz/byznys/technologie-a-media/telefonica-tise-stavi-obri-wi-fi-sit-716046
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
panebooze, se tam zas nekdo probral
a ja si rikam proc me vcera volal jeden clovek ze site ve vedlejsim meste .. s vydesenym hlasem me rika "tyy jo o2 pry stavi obri wifi sit .. vis o tom neco ? " ........ no sem se mu musel vysmat 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Nahodou jsem pri pokusu o srovnani nabidek s nasim konkurentem v jednom dome objevil dalsiho tise koupeneho, Lukes s.r.o alias MyWeb.cz alias stredoceskyNET alias net4bussiness.cz alias brandys-boleslav.cz. U nich se ale nedivim ze se toho zbavili, staci kouknout na spokojenost klientu do diskuze na treba na ipv nebo rychlost.cz a je celkem jasny, proc se vydali cestou vice identit 

0 x
Nevíte jestli GRAPE SC je ještě neodkoupené O2? V regionu jsou jisté obavy z akvizice O2 a GRAPE SC.
0 x
pfadmin píše:Nevíte jestli GRAPE SC je ještě neodkoupené O2? V regionu jsou jisté obavy z akvizice O2 a GRAPE SC.
Začínáme s nimi spolupracovat, ale tato informace se k nám nedonesla zatím. jinak mají luxusní optickou síť takže by musela O2 dát hodně velký balík peněz!!!
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Ke zmíněným obavám akvizice GrapeSC a O2 mohu podotknout, že jsme opravdu ještě O2 nekoupili 
Ale teď vážně:
a) nestavíme firmu s tím, že by měla jít do nějakého brzkého exitu, spíš naopak. To by musela přijít opravdu ohromující nabídka ...
b) O2 s nabídkou přišlo (ostatně, asi jako za každým trochu větším ISP), ale ohromující a zajímavá rozhodně nebyla. Kdybychom chtěli prodávat, leží na stole výrazně lepší.
c) Zajímalo by mě kdo má v regionu obavu, spíš si myslím, že by si pár lidí oddechlo

Ale teď vážně:
a) nestavíme firmu s tím, že by měla jít do nějakého brzkého exitu, spíš naopak. To by musela přijít opravdu ohromující nabídka ...
b) O2 s nabídkou přišlo (ostatně, asi jako za každým trochu větším ISP), ale ohromující a zajímavá rozhodně nebyla. Kdybychom chtěli prodávat, leží na stole výrazně lepší.
c) Zajímalo by mě kdo má v regionu obavu, spíš si myslím, že by si pár lidí oddechlo

Naposledy upravil(a) stepan.benes dne 21 Nov 2011 17:41, celkem upraveno 1 x.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to stepan.benes zajimave .. mam z toho stejny pocit ... myslim tim kdyz prislo O2 za nama .. atd ..
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education