❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Starnet
Re: Starnet = parazit
tak včera večer šok! najednou spadla páteř pro jedno město... volam znamemu co bydli na panelaku a případně pomuze abych tam nemusel jezdit. Zachvilku volá a doslova: ,,od kdy jsi připojenej přez starnet krabici?" v tu chvili jsem neveril vlastnim ocím. Dojedu na místo a co nevidím, muj kabel kterej byl dříve připojenej do zásuvky přestřiženej a napojenej čokoládou k jejich prodlužovačce kterou zapojili místo mě do te zasuvky, a všechny kabely pouze přivřeli do jejich skříně. Asi panačkové nemeli rozdvojku
. Ve vzteku jsem vse uvedl do puvodniho stavu... (samozdřejmě sem jejich kabeláž neřešil) V tom napojení byl asi spatnej kontakt, hold jsou to páni eletrikari...

0 x
Svět je binární. Buď jste jednička nebo nula.
miract píše:Mel sis to poradne nafotit.
foto mam akorad v telefonu, ale fotilo se to špatně... a kvalita nic moc
0 x
oblast? jestli to neni tajný
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
Nenápadná malá dírka do plastové bedýnky s elektronikou - samozřejmě zvrchu - a nejbližší déšť se o srovnání skore postará...
0 x
- midnight_man
Klop Klop, u nás sme asi 4 firmy napchaté v jednej výťahovej strojovni. No žiadne podobné problémy som doteraz riešiť nemusel. Ináč by som asi volal policiu, však je na to zákon....a jeho citácia je nalepená na každej mojej krabici, racku.
0 x
midnight_man píše:Klop Klop, u nás sme asi 4 firmy napchaté v jednej výťahovej strojovni. No žiadne podobné problémy som doteraz riešiť nemusel. Ináč by som asi volal policiu, však je na to zákon....a jeho citácia je nalepená na každej mojej krabici, racku.
a proto je tu prave toto tema , starnet = parazit
me by taky nenapadlo takhle resit prejimani klientu , ale proste je to tu
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
hapi píše:oblast? jestli to neni tajný
tajny to určitě nejni

0 x
no mě podobně takto zotvíral krabičky s elektronikou za anténama a celkem mě to vytočilo, naštěstí jsem včas přišel a zavřel. ještě jednou se to stane a dávám tam tyto kamery http://www.i4wifi.cz/venkovni-ip-kamera ... d1900.html
starnet to nebyl, byla to jiná konkurence, velmi podobná starnetu
starnet to nebyl, byla to jiná konkurence, velmi podobná starnetu
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Speedtest.net a jeho servery
Linka je omezena kapacitou 100Mbit desktop switche = 70 Mbit.
Ze by Starnet zvitezil v pomalosti 

- Přílohy
-
- speedtest.png (73.46 KiB) Zobrazeno 3001 x
0 x
lolacek píše:hapi píše:oblast? jestli to neni tajný
tajny to určitě nejniHluboká nad Vltavou
Vážený pane Hruško,
Možná být Vámi, než začnu psát tyhle kraviny, bych se drobet zamyslel. Ono je strašně jednoduché někoho pomlouvat. Za prvé, na dané adrese jsme nic neistalovali minimálně půl roku. Za druhé, Vaším neoprávněným zásahem nám vznikla jasně vyčíslitelná škoda ( a Vy jste moc dobře vědět, co děláte ! ) a buďte rád, že jsem to v klidu vyřešil a nevolal jsem policii, protože Vy NEMÁTE vůbec žádné právo cokoli vytahovat z elektriky v místě společných prostor domu, kde podle mě nemáte ani smlouvu a za třetí, ten Váš foťák asi fotil dobře, ale dát sem fotky té prasárny co v tom vchodě za Vaší působnosti je jste se styděl, protože by si každý udělal jasný obrázek.
Takže Vás důrazně žádám aby jste si zametl před svým prahem ( přestal používat naše rozvody pro připojování Vašich zákazníků včetně průrazů ve zdech ) a přestal tu rozšiřovat tyhle pomluvy. Já chápu že závist je hrozná věc, ale Vy jako majitel firmy by jste měl být matolik inteligentní, že by jsme měl být schopen se těchto praktik odprostit.
Michal Burian
Starnet
0 x
aaa někdo od starnetu. Výborně. Co znamená tohle? Váš šedý utp kabel v naší díře. V díře byl strčenej husí krk. Díra je tak akorát na náš husí krk. Uvnitř vedou optické kabely. Aby jste se tam protahnuli, sprostě jste poškody husí krk což je vidět na fotce a protahnuly tam váš utp kabel. Ani by mě tak nenasralo že jste prošli naší dírou jako fakt že jste poškodili husí krk a tim znemožnili protahování dalších kabelů protože je poškozená struktura. Prostě jste to vytahnuli, pomačkali krk a zatahnuli zpátky do díry aby to nebylo vidět.
Asi by jste se měly taky oprostit od těchto praktik.
0 x
hapi píše:aaa někdo od starnetu. Výborně. Co znamená tohle? Váš šedý utp kabel v naší díře. V díře byl strčenej husí krk. Díra je tak akorát na náš husí krk. Uvnitř vedou optické kabely. Aby jste se tam protahnuli, sprostě jste poškody husí krk což je vidět na fotce a protahnuly tam váš utp kabel. Ani by mě tak nenasralo že jste prošli naší dírou jako fakt že jste poškodili husí krk a tim znemožnili protahování dalších kabelů protože je poškozená struktura. Prostě jste to vytahnuli, pomačkali krk a zatahnuli zpátky do díry aby to nebylo vidět.
Hezká fotka, takových mohu poslat opravdu mnoho. Jak vidím, u Vás je opravdu velký problém a závist ještě větší. Toto není ani fotka ze vchodu o kterém je tu řeč. Navíc poslat fotku a popsat co je který kabel je jedna věc, ale zavolat mi sejít se na místě a dokázat pravdivost Vašich slov věc druhá. Takže si tu dál plácejte Vaše urážky a hažte spínu na firmu, která je na rozdíl od té Vaší úspěšná na trhu a oblíbená u zákazníků. Ono Vám ostatně nic jiného nezbyde.
0 x
ne, to neni z toho vchodu, to je z našeho vchodu, jinej případ, jiný místo, jinej ISPík.
Oblíbenost u zákazníků? no řekněme že několik desítek se jich těší až jim vyprší 2letá smlouva aby mohly vypadnout. Jestli hodnotíte úspěšnost firmy podle velikosti tak to jste vedle.
Oblíbenost u zákazníků? no řekněme že několik desítek se jich těší až jim vyprší 2letá smlouva aby mohly vypadnout. Jestli hodnotíte úspěšnost firmy podle velikosti tak to jste vedle.
0 x