❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AD155 zdroj
To som vycital:D, zaujima ma presnejsi udaj: 10,8? 10? 9,2? alebo to je zavisle od serie(asi toto bude najpravdepodobnejsie).
Takze budem si musiet odstopovat pri akom napati mi to vypne bateriu.
Takze budem si musiet odstopovat pri akom napati mi to vypne bateriu.
0 x
- midnight_man
myslíš že to reálne niekto testoval? To sa potom môžeme hrať aj o to kto má lepší merák, lebo každý ti ukáže + - 0,2V
0 x
+-0,2 omnoho lepsie ako +0,8. Testujem to dam vediet.
0 x
-
tak +-0,2V je sakra hodně velkej rozsah...všechny měřáky co tady mám měří (liší se od sebe) tak +-0,02V
0 x
- midnight_man
neslovickarte,
vyplo mi to na 10,8V
vyplo mi to na 10,8V
0 x
Mate niekto na AD155A (13,8V) pripojeny Rocket M5 alebo NanoBridge M5? Idem objednavat nejake zdroje a neviem ci zobrat AD155A (13,8V) alebo AD155B(27,6V), potrebujem na to pripojiť RBčka a Rocket M5/NanoBridge M5.
Naposledy upravil(a) wolf14 dne 01 Dec 2011 21:52, celkem upraveno 1 x.
0 x
Vse co jsi napsal, provozuji na tom zdroji naprosto bez problemu, pouze jeste pouzivam kondenzator na vykompenzovani poklesu napeti pri prepnuti na baterii.
0 x
To jako ze napajis UBNT 27.6V ?
Ze jsou vsechny na max 24V si to za chvili odpalis.
Jsem se na toto napajeci napeti ptal pred casem primo UBNT a bylo me receno max 24V jinak mimozaruka.
Chtel jsem je nasadit misto RB na bode kde mam RBcka na 27.6V se zdrojem AD155B a smula.

Jsem se na toto napajeci napeti ptal pred casem primo UBNT a bylo me receno max 24V jinak mimozaruka.
Chtel jsem je nasadit misto RB na bode kde mam RBcka na 27.6V se zdrojem AD155B a smula.
0 x
mě na ADD55B (24V verze) UBNT neběželo. Musel jsem ho dát bokem na normální zdroj.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Ale ktorú verziu ? AD155A alebo AD155B ? Verzia A je 13,8V a verzia B je 27,6V
Najviac ma zaujímalo či ubnt M5 zariadenia fungujú na 13,8V verzii.
Najviac ma zaujímalo či ubnt M5 zariadenia fungujú na 13,8V verzii.
0 x