❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Polarizace Summit Development

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Star_Gate

Polarizace Summit Development

Příspěvekod Star_Gate » 14 years ago

Zdravím všechny desítkáře. Může mi tu někdo prosím poradit? Mám u sebe na střeše od ISP jednotku NARROW v 10GHz a potřebuji vědět její polarizaci, abych mohl přizpůsobit Alcomu kterou budu instalovat?

našel sem na tý summití jednotce písměna V a H s tím, že V je nahoře na jednotce a H je na levé straně a ukazuje na něj i to držátko.

Alcoma vím, ta je horizontál když je ucho nahoru a vertikál když je ucho do stran.

Pls o radu. Díky
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 14 years ago

Star_Gate píše:Zdravím všechny desítkáře. Může mi tu někdo prosím poradit? Mám u sebe na střeše od ISP jednotku NARROW v 10GHz a potřebuji vědět její polarizaci, abych mohl přizpůsobit Alcomu kterou budu instalovat?

našel sem na tý summití jednotce písměna V a H s tím, že V je nahoře na jednotce a H je na levé straně a ukazuje na něj i to držátko.

Alcoma vím, ta je horizontál když je ucho nahoru a vertikál když je ucho do stran.

Pls o radu. Díky

Alcoma má polarizaci ne podle ucha, ale podle kabelu! Doboku - vertikal, dolu horizontal :-) Ucho se da dat tak i tak a kabel muze zustat stejnym smerem :)
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

ef

Příspěvekod ef » 14 years ago

Summit:
Písmeno polarizace nahoře je zvolená polarizace jednotky. Ucho je kontra polarizaci.

Alcoma:
Vývodky dolů je horizont.
0 x

ef

Příspěvekod ef » 14 years ago

To soooc:

Měl na mysli nové jednotky, tam je držák napevno, montážní plech už ucho nemá (pokud se použije). ale samozřejmě na starých jednotkách Mxx 16 -88 je ucho tak jak si ho namontuješ.
0 x

Star_Gate

Příspěvekod Star_Gate » 14 years ago

Děkuju moc za rady, každopádně mám namysli novou jednotku AL10D M165 :)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

Zde prikladam jasne obrazky polarizace alcomych jednotek :)
Přílohy
alcoma_starabedna.jpg
polarizace stara bedna
alcoma_starabedna.jpg (90.44 KiB) Zobrazeno 1507 x
alcoma_novbedna.jpg
polarizace nova bedna
alcoma_novbedna.jpg (61.42 KiB) Zobrazeno 1507 x
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development