❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
GROOVE
Re: GROOVE
no ako, tako že tam dám 90 stupňový konektor, který by měl být součástí balení aby groove dosahoval k dokonalosti 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
no to s tým 90 stupňovým konektorom nie je zlý nápad.. ja som to zatiaľ riešil takto (foto - priloha) a prežilo to aj nejaké tie dažde ale tak nie je to najlepšie riešenie...
- Přílohy
-
- foto-kkhs.jpg (98.84 KiB) Zobrazeno 2016 x
0 x
Mám to řešeno stejně. Každopádně vždy izoluju konektory, vlhkost je sviňa.. A když do Bulletu neteklo, tak myslím, že ani do Groove nepoteče. Ty dírky na šroubovacím krytu jsou myslím trochu nešťastné řešení, měly být trošku víc u okraje a nebo tam neměly být vůbec. Já je normálně ucpávám.
0 x
wolf14 píše:no to s tým 90 stupňovým konektorom nie je zlý nápad.. ja som to zatiaľ riešil takto (foto - priloha) a prežilo to aj nejaké tie dažde ale tak nie je to najlepšie riešenie...
Taky to montujeme jako ty. Akorát dole děláme novou odtokovou dírku. Protože pokud by to bylo více vodorovně tak by to nemuselo odtékat.
0 x
no ja som ešte potom neskôr oblepil aj stranu kde ide UTP a nechal som neoblepenu len jednu dierku, a natočil som to tak aby to bolo dobre dotiahnute ale zaroven aby ta dierka bola dole. Ale je pravda ze tie dierky mohli byt viac pri kraji.
0 x
Se koukni zevnitř že jsou úplně na kraji. To je tak tlustý plast že z venku se to zdá jinak 

0 x
no já bych to vodorovně nedával, viděl jsem borce co to dali vodorovně a ještě bez vulkanizačky, takové ty borce bych fakt nerad přorovnával k poskytovatelům...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
wolf14 píše:no to s tým 90 stupňovým konektorom nie je zlý nápad.. ja som to zatiaľ riešil takto (foto - priloha) a prežilo to aj nejaké tie dažde ale tak nie je to najlepšie riešenie...
Presne tak jsem to taky udelal jako to mas ty a pak jsem na test na to 15 min. vodou strikal hadici (proudem) a ani kapka uvnitr.
0 x
- midnight_man
to je pekne, lenze u J/R bubnov je V polarizacia tak, ze groove je otočeny smerom hore. Treba tam to 90°kolienko. Ináč mame hodne vodorovných groove mašiniek a no problem 

0 x
midnight_man píše:to je pekne, lenze u J/R bubnov je V polarizacia tak, ze groove je otočeny smerom hore. Treba tam to 90°kolienko. Ináč mame hodne vodorovných groove mašiniek a no problem
na JR dej jejich box s 711 a mas klid.
0 x
- midnight_man
Zajímavost, nasadil jsem jednoho groova a když na něj nejsem zalogovaný, samovolně se velmi často resetuje (přibližně každou minutu), pokud se zaloguju drží dokud tam jsem přihlášený :D
verze mk 5.6, nevím jestli není nějaký problém s napájením, v logu se totiž vypisuje "router was rebooted without proper shutdown", ale na tom samém napájení jeden RB433 s jedním rádiem a uplně v pohodě. Groove píše napájecí napětí 13,8V, ale nevím do jaké míry je to přesné.
Asi zkusím jinou verzi ros.
verze mk 5.6, nevím jestli není nějaký problém s napájením, v logu se totiž vypisuje "router was rebooted without proper shutdown", ale na tom samém napájení jeden RB433 s jedním rádiem a uplně v pohodě. Groove píše napájecí napětí 13,8V, ale nevím do jaké míry je to přesné.
0 x
- midnight_man
hmmm....skus aj FW najnovší, 5.8 mikrotik a uvidis. Mam asi 8 ks groove na sieti a žiadny nemá takyto problem. Klop klop
0 x
Leeonek píše:Zajímavost, nasadil jsem jednoho groova a když na něj nejsem zalogovaný, samovolně se velmi často resetuje (přibližně každou minutu), pokud se zaloguju drží dokud tam jsem přihlášený![]()
Ak to spravi aj na notebookovom 19v/60W adapteri (a silnejsom cokolvek), az potom by som riesil cokolvek ine okrem napajania.
0 x