❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
GROOVE
- midnight_man
Re: GROOVE
Ja mám taký čudesný dojem, že tomu mikrotiku hodne vadí zarušené prostredie. Je mi jasné, že to vadí všetkym radiam v 5Ghz, no na mikrotiku hned ide CCQ na 70-80% a prenosove rychlosti tiez idu rapidne dole. Po vymene za bullet M5HP ide spoj o poznanie lepšie. UDP testom 99 mbps (mikrotik v nstreme 40mhz, 802.11n ledva 60mbps) Groove ma hodne sklamal, nabuduce volím bullet M5.
0 x
- midnight_man
2 dni hrania sa s anténami a nastavením priniesli svoje ovocie....toto je max čo s toho vytiahnem.
0 x
jak moc zasrany prostredi ? udelej scan okoli aspon z 1 strany, ti díq. Predpokladam, ze vykon pomalu default, peceme holubýýý
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
no nevim 3.8 km me kalkulacka ukazuje -59dB (v idealnim pripade ). Takze pocitam ze to asi nebude v norme.
0 x
- midnight_man
sakra!! kde ste zobrali cez 100mbps? mne to zastane na 97, ping OK..ale nejde to uz dalej..preco?????
0 x
Vykon mirne pres normu,ale kdo dnes neni,ze?Je to na vesnici pres les.
- Přílohy
-
- btestik1.jpg (144.73 KiB) Zobrazeno 2586 x
0 x
KoZLiCeK píše:Vykon mirne pres normu,ale kdo dnes neni,ze?Je to na vesnici pres les.
OK, tak to hod do normy, a posli vysledky.
Chlubit se rychlostma a a prekracovat limity me prijde, tak trochu nefer.
To je jako kdyz bych dal do Skodovky raketovej motor a machroval bych, ze to jede 300 km/h. Mno jo vzdyt ten motor je mirne pres normu, ale kdo dnes neni, ze ?
0 x
to mas celkem dost cistej eter. A vykon mimo normu ? to uz dneska nikoho nepali, co jinyho sces delat, kdyz kazdej kolem tebe zasira kanaly nerizenym vykonem a ty se tezko prohrabes se svym spojenim kam sces ? jo jasny nasadit desitku a nebo to proste taky orostujes. A to uz neni problem jen ve mestech... Kazdej si nese svy rizika sam az ho CTU navstivi...
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
hocimin1 píše:KoZLiCeK píše:Vykon mirne pres normu,ale kdo dnes neni,ze?Je to na vesnici pres les.
OK, tak to hod do normy, a posli vysledky.
Chlubit se rychlostma a a prekracovat limity me prijde, tak trochu nefer.
To je jako kdyz bych dal do Skodovky raketovej motor a machroval bych, ze to jede 300 km/h. Mno jo vzdyt ten motor je mirne pres normu, ale kdo dnes neni, ze ?
Fajn tady to je .....

- Přílohy
-
- btestik2.jpg (110.7 KiB) Zobrazeno 2554 x
0 x
Ja do toho nechci kecat, ale pokud se uz srovnava neco pred a po uprave regulace, bylo by dobre tady dat i vypis z registration - pro srovnani signalu atd.
0 x
pepulis píše:Ja do toho nechci kecat, ale pokud se uz srovnava neco pred a po uprave regulace, bylo by dobre tady dat i vypis z registration - pro srovnani signalu atd.
No problem, prikladam....

- Přílohy
-
- btestik4.JPG (164.2 KiB) Zobrazeno 2520 x
0 x
Takze to skocilo o 40 MBits dolu, a CCQ se taky o dost snizilo. To uz je ale rozdil 120 nebo 80.
0 x
hocimin1 píše:Takze to skocilo o 40 MBits dolu, a CCQ se taky o dost snizilo. To uz je ale rozdil 120 nebo 80.
Toz to mi je PUTNA jestli 120 nebo 80mbit/s.Pokud na 5Ghz spoji tece vic jak 50-60Mbit/s tak uz davam 10ku.Chtel jsem jen ukazat svuj spoj s groovem a jeho parametry.
0 x
- midnight_man