❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

KONWES

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Insider
Kontaktovat uživatele:

KONWES

Příspěvekod Insider » 14 years ago

Kolik je tu jedinců, kteří by uvítali nové mikrovlnné jednotky pro původní 16 , 25, 34Mbit Konwesy jako náhradu stávajících vadných?
V poslední době se mi docela zbíhaj poptávky po opravách konwesů.
Máme výrobní podklady pro 1A11F28M3 mikrovlny a část komponent a mohli bychom udělat nějakou menší sérku typu 50 ks mikrovln pro nešťastlivce s Konwesy v kapse

Cena cca 12 tis za kus.

Dík za info
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

ocior

Příspěvekod ocior » 14 years ago

Insider píše:Kolik je tu jedinců, kteří by uvítali nové mikrovlnné jednotky pro původní 16 , 25, 34Mbit Konwesy jako náhradu stávajících vadných?
Máme výrobní podklady pro 1A11F28M3 mikrovlny a část komponent a mohli bychom udělat nějakou menší sérku typu 50 ks mikrovln pro nešťastlivce s Konwesy v kapse

Investicne pro tebe, jako vyrobce, je to trosku risk. Hadam, ze je jen otazkou casu, kdy orcave otevre dvere sve garaze a zacne z ni prodavat nahradi dily ruznych nestastnikum. V pripade SVM a jeho vysoke vykupni ceny to skoro vidim jako jasny zamer zbavit ho poslednich prijmu. Ty ma udajne ze servisu statni spravy, kde neprojde nakup noveho spoje. Slysel jsem o castkach kolem 25K za modem.
0 x
Dan Skoupý

Insider
Kontaktovat uživatele:

Naš risk je akorát jedna deska do MW, protože to máme jako skládanku a jeden flex + práce toho kdo to poskládá a skalibruje.. V listopadu skončí poslední záruky na M3 a válí se nám tu hromada modemů a krabic od nich, ale mikrovlny nejsou :( A vzhledem k tomu, že je po tom docela schanka, tak nas napadlo tohle řešení
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

ocior píše:
Insider píše:Kolik je tu jedinců, kteří by uvítali nové mikrovlnné jednotky pro původní 16 , 25, 34Mbit Konwesy jako náhradu stávajících vadných?

Investicne pro tebe, jako vyrobce, je to trosku risk. Hadam, ze je jen otazkou casu, kdy orcave otevre dvere sve garaze a zacne z ni prodavat nahradi dily ruznych nestastnikum. V pripade SVM a jeho vysoke vykupni ceny to skoro vidim jako jasny zamer zbavit ho poslednich prijmu. Ty ma udajne ze servisu statni spravy, kde neprojde nakup noveho spoje. Slysel jsem o castkach kolem 25K za modem.

Jinak Smitka žije z evropských zlaťáků: http://cedr.mfcr.cz/Cedr3InternetV412/C ... ueryType=1 ICO: 60472154
Servisy jsou jenom tak pro pořádek a vykazování činnosti.. Tíhle pánové to vystihli jako vždy včas a detailně, holt to mají v krvi již od doby kdy ji pili ostatním za minulého režimu..
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

Nejak jsem nepochopil, za co ty prachy dostaval...
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Fiha, 3,2M za spoj ? Mazeeec, tady se ma setrit boha jeho ... :roll: :evil: :twisted: :mrgreen:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

Insider
Kontaktovat uživatele:

Není snad důležité, co dělá... ale jak to dělá.. Ne? :lol:
0 x

superweb

Příspěvekod superweb » 14 years ago

Jen u jednoho toho grantu pisou ze jde o 256mbit spoj mezi dvema body, u ostatnich zcela bez popisu..da se nekde dohledat za co ty prachy jsou, nebo se to musi nekde vyzadat?
0 x

ocior

Příspěvekod ocior » 14 years ago

superweb píše:Jen u jednoho toho grantu pisou ze jde o 256mbit spoj mezi dvema body, u ostatnich zcela bez popisu..da se nekde dohledat za co ty prachy jsou, nebo se to musi nekde vyzadat?

To jsou spis dotace na vyvoj, ne koupeny spoj. Ale v dotacich se nevyznam ani za mak.
0 x
Dan Skoupý

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

Insider píše:Naš risk je akorát jedna deska do MW, protože to máme jako skládanku a jeden flex + práce toho kdo to poskládá a skalibruje.. V listopadu skončí poslední záruky na M3 a válí se nám tu hromada modemů a krabic od nich, ale mikrovlny nejsou :( A vzhledem k tomu, že je po tom docela schanka, tak nas napadlo tohle řešení

Tobě se válej modemy a já je potřebuju :D mi tu ty modemy postupně poumíraly, co za to chceš?
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Peyrak píše:
Insider píše:Naš risk je akorát jedna deska do MW, protože to máme jako skládanku a jeden flex + práce toho kdo to poskládá a skalibruje.. V listopadu skončí poslední záruky na M3 a válí se nám tu hromada modemů a krabic od nich, ale mikrovlny nejsou :( A vzhledem k tomu, že je po tom docela schanka, tak nas napadlo tohle řešení

Tobě se válej modemy a já je potřebuju :D mi tu ty modemy postupně poumíraly, co za to chceš?

Opravim tvoje stavajici :)) nekde kolem 6 za kus
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 13 years ago

jen dotaz, 25mbps konwes, 13km, antény 90+115, podle měřáku na obou přijímačích stejná úroveň signálu, ale jeden modem ukazuje agc 1,32V a druhej 1,7 a výš :( a taky to podle toho chodí, stalo se to včera, do té doby OK, je to modemem? nebo čím?
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 13 years ago

Peyrak píše:jen dotaz, 25mbps konwes, 13km, antény 90+115, podle měřáku na obou přijímačích stejná úroveň signálu, ale jeden modem ukazuje agc 1,32V a druhej 1,7 a výš :( a taky to podle toho chodí, stalo se to včera, do té doby OK, je to modemem? nebo čím?

Nemrzne nahodou venku? Mas to full odu nebo rozdelene, ze modem je v teple a jen rohy na parabole?

Nemohl se ti někdo naládovat do kanálu?

Když snížíš šířku pásma, blbne to dál?
0 x

Peyrak

modem je v bedně o pár metrů dál, v bedně je 11°C, kanál čistej

zkusim tu šířku pásma
0 x

Peyrak

tak to hlásá šířku pásma 18MHz, modulaci 4fsk, ale nějak s tím neumím nic udělat :D
0 x