❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Autentizace na MK
Autentizace na MK
zdravim, da se ne MK nejak nastavit: je hotspot a potrebuju aby se po prihlaseni novyho klienta objevila uvitaci stranka(vytvorim nekde, neni dulezity) a na ni abych mel login a psw. po spravnem zadani mi to klienta pusti po nespravnem vyhodi.jde to ?
0 x
*risek*
risek píše:zdravim, da se ne MK nejak nastavit: je hotspot a potrebuju aby se po prihlaseni novyho klienta objevila uvitaci stranka(vytvorim nekde, neni dulezity) a na ni abych mel login a psw. po spravnem zadani mi to klienta pusti po nespravnem vyhodi.jde to ?
No to by asi byl v podstatě RADIUS server ne?
0 x
Zdeněk Slanina
Havlíčkův Brod
Havlíčkův Brod
Zdeněk.hb píše:risek píše:zdravim, da se ne MK nejak nastavit: je hotspot a potrebuju aby se po prihlaseni novyho klienta objevila uvitaci stranka(vytvorim nekde, neni dulezity) a na ni abych mel login a psw. po spravnem zadani mi to klienta pusti po nespravnem vyhodi.jde to ?
No to by asi byl v podstatě RADIUS server ne?
ma niekto nakonfigurovany radius server na MK? nepostacuje mi mac+ip a potrebujem zabezpecit siet tak aby na net mohol len naozaj zakaznik, ktory si za to plati
0 x