❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
cns - co to je za firmu?
cns - co to je za firmu?
nechcem sa nikoho dotknut ale aspon na mna zacinaju posobit podobne ako firma starnet ktora tu bola neraz preberana... prisli do novej lokality, stavaju ap-cka, co ap-cko to nutnost nieco u nas preladovat.. je nas tu x dalsich firiem a nikdy s nikym takyto problem nebol... mate s nimi niekto skusenost? rad by som si vytvoril nejaky objektivny nazor...
0 x
Odkiaľ si teraz som videl site jedných šuflikantov tiež si hovoria cns ? Mimo sektor najbližšia dedina cca 10 km a ten sektor ako uplink do okolitých dedín .
0 x
- midnight_man
Buď rád, mne svietia rovno do hlavného sajtu 2 mimo sektory a asi 3x NB5 od konkurencie. Vidim ich na -30..... A to mam priehradovy stoziar, celkom mohutny. Oni si veselo pripajaju klientov skrz zelezo. Asi sa nastvem a odtienim si to.
0 x
mno to nas caka "buducnost" sektor na 10km... som zo zapadneho sk, pn a okolie
0 x
No tak hej myslíme na tú istú firmu . Toto som si všimol ked sme nahadzovali jednému klientovi v Trnave 23 GHz spoj . Nedalo mi to tak som si zoskenoval essid.
0 x
heh... milujem, ked nejaky provider dava na HD zariadeniach FD rychlosti... pozrel by som si ako asi funguje net na sektore, kde je pripojenych par 20/20 mbit klientov.
ty klienti videli 20mbit len na obrazku
ty klienti videli 20mbit len na obrazku

0 x
- midnight_man
Inak v celku pekne začali aj spamovat letáčikmi po domoch... Teda som z Hlohovca a tiež mi tu hodili jeden
, dokonca som ich tu už videl aj behat po ulici, pravdepodobne montáž 

0 x
tak to ja som dnes opat preladoval dva nimi zarusene spoje...uz mi to leze na nervy
0 x
CNS? CNS ako také nevie poriadne poskytovať internet, bývam v dedine čož znamená že nemôžem mať ten najrýchlejší, nebol by to až taký problém keby z 500kb za sekundu nesťahujem 90% času len s rýchlosťou pod 100kb. Pri kontaktovaní technikov mi povedal a to citujem: „Žiadne výpadky tu nevidím." S problémom som ich kontaktoval dva mesiace stále dookola s tým istým problémom a vyjadrenie bolo stále rovnaké. Nakoniec keď ho asi nebavilo klamať cez telefón tak povedal že je chyba v routery a že ho príde skontrolovať, pán si za výjazd chcel účtovať 60€. Potom nejaký čas išiel net v poriadku (zrejme zistili že keď ma budú okrádať tak ich budem otravovať) bohužiaľ dnes je taký istý problém a to už že si nemôžem pozrieť ani film na internete a odpovede technikov sú stále rovnaké: „Žiadny vypadok tu nevidím.” Doporučujem vyhnúť sa tejto neschopnej spoločnosti ktorá je ešte k tomu aj drahá.
0 x
- midnight_man
no len aby ten problem bol fakt u nich
to mi to pozname tiez takych zakaznikov co sa furt stazuju a pritom je fakt problem u nich.
0 x