❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Starnet

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
svestka
antispam: Ano

Re: Starnet = parazit

Příspěvekod svestka » 13 years ago

Popravdě tohle už je na trestní oznámení. Od těch zákazníků bych si nechal podepsat prohlášení, mělo by se dát zjistit kteří "technici" to byli.
Být vámi, tak Starnetu se snažím zavařit jak to jen jde (stížnosti, oznámení, info email svým zákazníkům-aby nenaletěli) apod. Vše samozřejmě přísně v mezích zákona, aby se na mě pak Starnet nemohl vozit.
Nejlépe ihned 100% zlegalizovat SW ve firmě (klidně si nechat udělat externí audit) - tohle je totiž šílená konkurenční zbraň, takový udání na nelegální SW, a kdo není připraven, pohoří. No a pokud máte podezření, že někdo (nebudeme jmenovat :) ) používá nelegální SW, neostýchal bych se to nahlásit. Naopak, pokud mám podezření na TČ, mám ze zákona povinnost to nahlásit.
Být vámi, jdu do toho hromadně, ať to stojí za to.
Good luck
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

Star_Gate

Příspěvekod Star_Gate » 13 years ago

Jo tak maily zákazníkům už sou poslány a i na rychlost.cz sem to ve vší slušnosti napsal. Pravda je že TČ to bude, ale běhat po zákoších a nechat si to podepsat nechci. Chápeš. Myslím že je spíš štve že přichází o zákoše (mě to vyhovuje) tak takhle kydaj na konkurenci. Ale nevím, musím promyslet.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

vítej v klubu. Nám to tu udělaly cca před rokem na panelákách kde máme totální obsazení a totálně spokojený zákazníky který je na paneláku nechtěli jelikož to je soukromej panelák. Co naplat, jejich převěsi tam jsou stejně a zlanažily asi jednoho usera. Nicméne řekli dost lidem že nás starnet kupuje. Měly jsme na našem wedu asi 14 dní hlášku jako upozornění na nekalost starnetu a že se prodat nenecháme atd.. atd..

jako svině to jsou nehorázný a nesereme se s nima.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Star_Gate

Jo tak to já v klubu vítám. A hádám že ne naposled. Každopádně, na web si to dám ve znění:

"Za naši společnost bych Vás velmi rád informoval, že informace které se poslední dobou šíří o našem prodeji známému molochu z budějovic NEJSOU PRAVDIVÉ. Jsme naprosto separátní společnost, která má vlastní infrastrukturu sítě, konektivitu, technologii a zázemí.

Děkuji za pochopení a v případě zájmu Vás velmi rádi připojíme k internetu s maximální spolehlivostí a za použití moderních technologií. "

A sem zvědav kdo tomu příště uvěří.
0 x

lolacek

Příspěvekod lolacek » 13 years ago

tak o nás se začala povídat taky hezka věc... údajně jsme melli mít koupenou 100Mbit domácí přípojku od starnetu a dal přeprodavat :D a nyní údajně proti nám běží trestní oznámení... tohle se ke me doneslo asi pred dvouma dnema, udajne to o nas hlasí nějaky obchodnik ze starnetu... už vazne neví jak poškozovat konkurenci!
0 x
Svět je binární. Buď jste jednička nebo nula.

Star_Gate

Hehe, taky pěkný :)
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 13 years ago

hoši hoši, být vámi neváhám a jdu do nich, takhle budete jen trpět a trpět a starnet se bude smát a smát ... špatný postup
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

hapi

no hele, lidi co odešli ke starnetu se vrací protože to stojí za houby. Hádky se starnetem nejsou dobrý. Oni maji páky. Jít s tim na město je taky špatný. Mám několik referencí včetně přímýho výkladu od jednoho starosty kde se hádaly dvá ISPíci a už nevim ani o co. Standula bude vědět víc :-) a dobrý to nebylo pokud si to dobře pamatuju. Jediný co na ně platí je mít ceny jako oni a mít podstatně kvalitnější služby a servis a dělat reklamu a nemyslim reklamu na koleni ale profi texty do reklam který lidi láká. Nic jinýho smysl dělat nemá. Max ještě možná na důležitý sajty kde je i starnet si nainstalovat kamery a případně mít unikátní zámek na racku.

Hádky se stárnetem nikam nevedou a akorát se zviditělnujem ve špatnym světle.
0 x

milanc

Příspěvekod milanc » 13 years ago

Ahoj,
já bych jen doplnil jedno čerstvé info z dneška, které se objevilo na rychlost.cz (nemám ověřené jelikož nemám starnet).

Jo a ještě na speedtest mi to ukáže 17/17 mbit a to jen díky tomu, že si starnet udělal svůj vlastní server na speedtestu Všude jinde to měří realitu 2-5 mbit. Další způsob jak oblboval lidi.

Ano, Starnet opravdu provozuje v ČB jeden ze serverů Speedtest.net, tzn. pokud ho uživatel vybere jako nejbližší, měří právě přes tento starnetí. Takže logicky pro rozsahy ze své sítě mohou vracet klidně vyšší hodnoty (podvržené nebo neshapované). Naproti tomu však všechny ostatní rozsahy mohou dle libosti krouhat (pokud se jim zamane). Vzhledem k tomu, že speedtest.net je docela dost využívaný, přijde mi to jako dost silná zbraň na možné poškození ostatních ispíků. :/

Milan
0 x
Chvalšiny.NET http://www.chvalsiny.net
Stránka zcela věnovaná RouterBOARDům! http://www.routerboard.sk
Osobní stránky http://milanc.chvalsiny.net

hapi

sem stejnýho názoru, je to jediný logický vysvětlení proč to maji.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 13 years ago

milanc píše:Ahoj,
já bych jen doplnil jedno čerstvé info z dneška, které se objevilo na rychlost.cz (nemám ověřené jelikož nemám starnet).

Jo a ještě na speedtest mi to ukáže 17/17 mbit a to jen díky tomu, že si starnet udělal svůj vlastní server na speedtestu Všude jinde to měří realitu 2-5 mbit. Další způsob jak oblboval lidi.

Ano, Starnet opravdu provozuje v ČB jeden ze serverů Speedtest.net, tzn. pokud ho uživatel vybere jako nejbližší, měří právě přes tento starnetí. Takže logicky pro rozsahy ze své sítě mohou vracet klidně vyšší hodnoty (podvržené nebo neshapované). Naproti tomu však všechny ostatní rozsahy mohou dle libosti krouhat (pokud se jim zamane). Vzhledem k tomu, že speedtest.net je docela dost využívaný, přijde mi to jako dost silná zbraň na možné poškození ostatních ispíků. :/

Milan

Logicky když uvidím hosted by: Starnet
Tak tam měřit nebudu. Měřím většinou na BRNO a výsledky OK.
Takže i stárnetí měření se dá obejít jiným serverem
0 x

hapi

jo ale oni tam maji necoss. Koupená firma starnetem. Proč to tam asi mají že :-D
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 13 years ago

na budějice jsem nikdy neměřil, tak jsem to teď zkoušel, je tam normálně napsáno starnet s.r.o., download mi to naměří 1/10 co jinde, upload mi to naměří skutečnej
0 x

hapi

a já tam vidim hostet by NECOSS s. r. o.
0 x

Star_Gate

já tam vidím taky oblíbence. necoss sem tam vidíval dřív.
0 x