❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
GPON Huawei
Re: GPON Huawei
Mohl bys prosim zalozit v FFTx nove vlakno a tam napsal nejake blizsi informace? Dekuji.
0 x
josefp píše:Zdravim,
jedna se skutecne o GEPON ne GPON, to jsem se prehledl, omlouvam se. Kazdopadne GPON dela jen Huawei , opet se jedna o uzavrenou technologii a dalsimy naklady na SW atp. Rad poslu vice informaci k GEPONu, odpovim na dotazy, jsem s nim nadmiru spokojen jak do funkcnosti tak propustnosti, pokud ma nekdo zajem.
/Josef P.
Vyborne, GEPON je mi systemove blizsi nez GPON. Prosil bych nejake podrobnejsi info, je-li mozno.
Diky.
Btw - nove vlakno na tema GEPON bych take privital

0 x
split 1:128 ?
to je docela dobrej výsměch
hádam že jedinej kdo na to vaří je edera
já vlastně zapoměl, edera kdysy hlásala že lepení je lepší než svar takže split 1:128 bude mít určitě podle nich větší propustnos nez ptp spoj

hádam že jedinej kdo na to vaří je edera

já vlastně zapoměl, edera kdysy hlásala že lepení je lepší než svar takže split 1:128 bude mít určitě podle nich větší propustnos nez ptp spoj

0 x
neznalek píše:split 1:128 ?
hádam že jedinej kdo na to vaří je edera![]()
Vážený pane "neználku" neznám Vaši pozici a Vaše zkušenosti, nicméně podle příspěvků které sem dáváte máte očividně s naší společností osobní problém, proto bych Vás poprosil aby jste sem psal skutečně konstruktivní odpovědi a ne nesmysly. Reaguji na Váš topic poprvé a naposledy, toto forum není určeno k nějakým nesmyslným hádkám.
Mimochodem co se týče splitu 1:128 a používání fiberlocků bych dodal asi toto : Věřím že mi dáte zapravdu že 12000 optický zásuvek nám dává jisté právo něco tvrdit. Informace které předáváme svým spokojeným zákazníkům nebo např. na fórech (FTTx) vycházejí z našich dlouholetých zkušeností z výstavby FTTx a velice rádi vysvětlíme i Vám problematiku a konkrétní situace kde používáme výše zmiňované postupy/komponenty, aby nedocházelo k podobným nesmyslným výrokům.
Proto Vás slušně žádám pokud nebudete mít na srdci něco co má myšlenku, nepřispívejte do tohoto tématu. Díky
0 x
Zdravím všechny,
pro ty kteří se skutečně o to jak EDERA staví optiku a o technologii GPON zajímají a neměli tu možnost být na letošních konferencích, nebo se pobavit přímo s námi přikládám prezentaci která o daném tématu hovoří.
http://www.ulozto.cz/10255635/gpon-svet ... ii-rp-ppsx
pro ty kteří se skutečně o to jak EDERA staví optiku a o technologii GPON zajímají a neměli tu možnost být na letošních konferencích, nebo se pobavit přímo s námi přikládám prezentaci která o daném tématu hovoří.
http://www.ulozto.cz/10255635/gpon-svet ... ii-rp-ppsx
0 x
Po delším čase se opět hlásím s novinkami, tentokrát konkrétně s promo akcí:
Do konce roku 2011 bude při objednávce technologie zcela zdarma služba Next business day v trvání 36 měsíců. Služba se týká kompletního chasess, v jakékoli konfiguraci.
(Za standardních podmínek je tato služba zpoplatněna 7% ročně z ceny chasses.) Dále v rámci podpory prodeje, při objednání technologie GPON Huawei od nás zákazník obdrží komunikátor Ideos X5.
Do konce roku 2011 bude při objednávce technologie zcela zdarma služba Next business day v trvání 36 měsíců. Služba se týká kompletního chasess, v jakékoli konfiguraci.
(Za standardních podmínek je tato služba zpoplatněna 7% ročně z ceny chasses.) Dále v rámci podpory prodeje, při objednání technologie GPON Huawei od nás zákazník obdrží komunikátor Ideos X5.
0 x