❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Propustnost 100Mbit Ethernetu RB711
Re: Propustnost 100Mbit Ethernetu RB711
jo test na stole je dobrá věc ale venku si připočti latence který ti rychlost sníží na jedno spojení.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
711 pres 100 mbit pres radio ? Nevim jak to delas, ale me to na 20mhz kanale jede cca 50mbit s nv2 a pocitam ze na 40mhz se k te 100 mozna priblizim doma na stole
Takze fast eternet me fakt netrapi

0 x
- midnight_man
niekto dokážete páliť aspoň 80m cez rádio s tým?..... počítam, že to bude Nko v 40mhz? no aj tak....
0 x
Zdravim vespolek
RB711 mam jako privod domu, zhruba na 700 metru ve meste.
40MHz nv2 a dostal jsem se na nejakych 95Mb +-, standardne davaji tech 85-90Mb - proste mesto se vsim jeho rusenim.
TCP bTest jsem nezkousel, od 40Mb nestihaji CPUcka, takze tch 95Mb je na speedtest.net
edit: zkontroluj si zatez CPUcka, tyhle rychlejsi prenosy dokazou RB711 dost zatopit
RB711 mam jako privod domu, zhruba na 700 metru ve meste.
40MHz nv2 a dostal jsem se na nejakych 95Mb +-, standardne davaji tech 85-90Mb - proste mesto se vsim jeho rusenim.
TCP bTest jsem nezkousel, od 40Mb nestihaji CPUcka, takze tch 95Mb je na speedtest.net
edit: zkontroluj si zatez CPUcka, tyhle rychlejsi prenosy dokazou RB711 dost zatopit
0 x
...Linux is like a Wigwam. No Windows, no Gates, Apache inside...