Chovaly by se uplně stejně.
Nicméně napsal by si to samí rejpání kdyby to byl summit nebo alcoma? případně racom nebo dokonce ceragon?... odpovim si sám, nenapsal.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
10Ghz >11km > 150mbit/s
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Hapi, sedni na vlak a přijeď do Olomouce.. Miro, Ty sedni do auta a přijeď taky.. na nádru se sejdeme, dostanete oba facku a pojede z5
jak malý kua 

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
OT: Ja dojedu na kole, az si ho teda zalepim a muzeme se potom usmirit nekde u piva. 

0 x
sub_zero píše:miract píše:Ray asi neprodava nic pomalejsiho jak 100Mbit ze?
má 70Mbit.. ale: podminenej upgrade, 35ky anteny..ale ve vysledku to je plna 170ka.. jen licencne srazena dolu..ale zase to mas pohodlnejsi pri pripadnym upgrade.. coz u nas hrozit nebude.
To je fakt škoda, pokud by to dali jen jako 70Mbit bez nutnosti upgrade, beru je rovnou.
0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
miract píše:OT: Ja dojedu na kole, az si ho teda zalepim a muzeme se potom usmirit nekde u piva.
budu se opakovat... ale melo by tu bejt to "lajk" tlacitko

0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
Racom Ray je samozrejme k dispozici i s prenosovou kapacitou 70Mbps bez podmineneho upgrade.
Od 1.8.2011 ocekavejte novou samozrejme nizsi cenu pro 70Mbps u Raye a taktez nove kapacity.

Od 1.8.2011 ocekavejte novou samozrejme nizsi cenu pro 70Mbps u Raye a taktez nove kapacity.
0 x
To jsem nechci říci čekal, ale jak jsem psal když Bentley jde na trh s cenou za Fabku tak i Pašík musí jít chtě nechtě dolů aby zůstal prodejný
. Pro zákazníky jistě jen dobře
. Počkáme si tedy na výsledek zda se kvalitní Ray dostane aspoň na cenu Ceragonu.

0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
David2006 píše:To jsem nechci říci čekal, ale jak jsem psal když Bentley jde na trh s cenou za Fabku tak i Pašík musí jít chtě nechtě dolů aby zůstal prodejný. Pro zákazníky jistě jen dobře
. Počkáme si tedy na výsledek zda se kvalitní Ray dostane aspoň na cenu Ceragonu.
dotaz: kolik provozuješ 10GHz nebo jiných spojů?
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
Teď už žádný ale utratil jsem za ně v minulosti odhaduji dost přes 2mega... . Nějaké souvislosti které mi snad unikají? 

0 x
Fidoo píše:Racom Ray je samozrejme k dispozici i s prenosovou kapacitou 70Mbps bez podmineneho upgrade. 8)
Tak to už se těším :) už po nich pošilhávám delší dobu ;)
0 x
Fidoo píše:Racom Ray je samozrejme k dispozici i s prenosovou kapacitou 70Mbps bez podmineneho upgrade.![]()
Datum je tu a kde nic tu nic jsem neviděl. Na wifishopu je to pořád předražené (tedy původní).
http://www.wifi-shop.cz/akce-racom-ray- ... d2868.html
Čekám že tedy v obchoďácích hrkne a udělají adekvátní nejmenované nadnárodní konkurenci čáru přes rozpočet

i asymetrické rychlosti.
0 x
David2006 píše:Fidoo píše:Racom Ray je samozrejme k dispozici i s prenosovou kapacitou 70Mbps bez podmineneho upgrade.![]()
Datum je tu a kde nic tu nic jsem neviděl. Na wifishopu je to pořád předražené (tedy původní).
http://www.wifi-shop.cz/akce-racom-ray- ... d2868.html
Čekám že tedy v obchoďácích hrkne a udělají adekvátní nejmenované nadnárodní konkurenci čáru přes rozpočeta hodí konkurence shopné a potažmo
i asymetrické rychlosti.
Cekal jsem trochu vic:
Novinky Racom
01.08.2011
Rádi bychom vás upozornili na úpravu ceny spoje Racom RAY 10 GHz, v základní 70 Mbps Full-Duplex kapacitě na 89.990,- a zcela nově nabízenou kapacitu 120 Mbps u spoje Racom RAy 10 GHz. Navíc všechny spoje Racom jsou nyní v základu nabízeny s profesionální límcovou class 2 anténou 65 cm!
0 x
Kdes to našel? Ale to je ve výsledku jedno, ta nabídka je vcelku nezajímavá na to jak se kasali... . Měli dát asymetrické možnosti a vsadit na postupné dokupování licencí.....jenže komu by se to chtělo,že
.

Naposledy upravil(a) David2006 dne 01 Aug 2011 20:47, celkem upraveno 1 x.
0 x