Spotreba RB 435 G vc. zdroje je 4W+ karty (ted jsem to meril)
Spotreba RB 411 je kolik? (tipuju 3,5W * 5? = 17,5 + karty)
CM9 ma spotrebu (udavanou) 40 až 430 mW
Co se tyka vykonu:
RB 711 s 433AH/435G je nesrovnatelne
RB 433AH/435G s 411AH srovnatelne je, ale u 411AH budete mit (matematicky) vykon na kazdem z AP, coz je nekdy dost velka vyhoda.
Starnuti karet:
Pokud ma karta o 20dB mensi citlivost, tak je "odpalena" (stava se casto u CM9 + vsesmerovka)
-3 dB bych jeste bral ale -10 se mi zda hodne - o jake karty se jednalo?
Pintero: Hlavne nemusim resit situaci, kdy konkurence se rozhodne preladit AP vedle, zarusi muj sektor
- tohle je rozhodne pravda a vyhoda, dobre sektorky spravne umistene se nemusi temer videt a muze se pouzit klidne pouzit hned vedle, ale v krabici v RB 435G se byt budou. Je to spis otazka mesta, ja mluvim o vesnici kde tohle moc nehrozi.
Zatekly koax uz jsem dlouho nevidel - asi spatne vulkanizujete

Proslapnuty koax - tohle uz je vec ohledulpnosti, s konkurenci vychazime dobre a jsem za to rad. Neni nad to kdyz jeden na druheho haze spinu a delaji si naschvaly.

Za poslednich 10 let jsem neresil servis koaxu - a vlastne jeden, pan strihal na balkone kvitka a prestrihl si kabel od satelitu

Chlazeni RB 435G - s timto RB nemam zatim moc zkusenosti, nemuzu slouzil, ale RB 433AH se rozhodne neprehrivaji ani na primem celodennim slunci.
Pri uplinku 50Mb mam na AP tolik klientu, ze prestavam resit: spotrebu, cenu i opravy v mrazu - vydelane penizky z AP zahrejou
Pokud mam na AP pri 50Mb jen par klientu, tak jsem naopak chudak.