❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
ono spis cely ten rb435 je dost usmevny.. hlavne ty 2 minipci sloty na "zadech" toho boardu. Kdyz si tak matne vzpominam, jak jsem u RB133 menil, troba na stozaru, tu zadni kartu, tak mam jeste ted nutkani vrazdit...
si říkám že bych to koupil a vyšrouboval ty konektory a ušetřil bych když si spočítám kolik stojí jeden
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Hallo píše:Píše se že je přichystán pro 20 RSMA,čili to bude bez nich .-)
aha já si říkal ta cena, no už jen ty konektory bude pěkná sumička
0 x
Jde o to,že okoun psal že se vyplatí to koupit jen kvůli těm dvaceti pigtailum,tak jsem ho vyvedl z omylu,protože v popisu na shopu je napsánou že je to pouze nachystáno pro 20 pigu,ne že za tu cenu tam budou.....