❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

10Ghz >11km > 150mbit/s

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
hapi

Re: 10Ghz >11km > 150mbit/s

Příspěvekod hapi » 14 years ago

Chovaly by se uplně stejně.

Nicméně napsal by si to samí rejpání kdyby to byl summit nebo alcoma? případně racom nebo dokonce ceragon?... odpovim si sám, nenapsal.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 14 years ago

Hapi, sedni na vlak a přijeď do Olomouce.. Miro, Ty sedni do auta a přijeď taky.. na nádru se sejdeme, dostanete oba facku a pojede z5 :lol: jak malý kua :D
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

OT: Ja dojedu na kole, az si ho teda zalepim a muzeme se potom usmirit nekde u piva. :D
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

sub_zero píše:
miract píše:Ray asi neprodava nic pomalejsiho jak 100Mbit ze?

má 70Mbit.. ale: podminenej upgrade, 35ky anteny..ale ve vysledku to je plna 170ka.. jen licencne srazena dolu..ale zase to mas pohodlnejsi pri pripadnym upgrade.. coz u nas hrozit nebude.

To je fakt škoda, pokud by to dali jen jako 70Mbit bez nutnosti upgrade, beru je rovnou.
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

miract píše:OT: Ja dojedu na kole, az si ho teda zalepim a muzeme se potom usmirit nekde u piva. :D

budu se opakovat... ale melo by tu bejt to "lajk" tlacitko :-)
0 x

Jirka Lazorčák

Fidoo

Příspěvekod Fidoo » 14 years ago

Racom Ray je samozrejme k dispozici i s prenosovou kapacitou 70Mbps bez podmineneho upgrade. 8)

Od 1.8.2011 ocekavejte novou samozrejme nizsi cenu pro 70Mbps u Raye a taktez nove kapacity.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

To jsem nechci říci čekal, ale jak jsem psal když Bentley jde na trh s cenou za Fabku tak i Pašík musí jít chtě nechtě dolů aby zůstal prodejný :mrgreen: . Pro zákazníky jistě jen dobře :wink: . Počkáme si tedy na výsledek zda se kvalitní Ray dostane aspoň na cenu Ceragonu.
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

David2006 píše:To jsem nechci říci čekal, ale jak jsem psal když Bentley jde na trh s cenou za Fabku tak i Pašík musí jít chtě nechtě dolů aby zůstal prodejný :mrgreen: . Pro zákazníky jistě jen dobře :wink: . Počkáme si tedy na výsledek zda se kvalitní Ray dostane aspoň na cenu Ceragonu.

dotaz: kolik provozuješ 10GHz nebo jiných spojů?
0 x

Jirka Lazorčák

David2006

Teď už žádný ale utratil jsem za ně v minulosti odhaduji dost přes 2mega... . Nějaké souvislosti které mi snad unikají? :lol:
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

není potřeba hledat žádnej únik, jen si dělám obrázek :) ok, děkuju za odpověď.
0 x

Jirka Lazorčák

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

Fidoo píše:Racom Ray je samozrejme k dispozici i s prenosovou kapacitou 70Mbps bez podmineneho upgrade. 8)

Od 1.8.2011 ocekavejte novou samozrejme nizsi cenu pro 70Mbps u Raye a taktez nove kapacity.

Tak to už se těším :) už po nich pošilhávám delší dobu ;)
0 x

David2006

Fidoo píše:Racom Ray je samozrejme k dispozici i s prenosovou kapacitou 70Mbps bez podmineneho upgrade. 8)

Datum je tu a kde nic tu nic jsem neviděl. Na wifishopu je to pořád předražené (tedy původní).
http://www.wifi-shop.cz/akce-racom-ray- ... d2868.html

Čekám že tedy v obchoďácích hrkne a udělají adekvátní nejmenované nadnárodní konkurenci čáru přes rozpočet :mrgreen: a hodí konkurence shopné a potažmo
i asymetrické rychlosti.
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 14 years ago

David2006 píše:

Datum je tu a kde nic tu nic jsem neviděl. Na wifishopu je to pořád předražené (tedy původní).
http://www.wifi-shop.cz/akce-racom-ray- ... d2868.html

Čekám že tedy v obchoďácích hrkne a udělají adekvátní nejmenované nadnárodní konkurenci čáru přes rozpočet :mrgreen: a hodí konkurence shopné a potažmo
i asymetrické rychlosti.

Cekal jsem trochu vic:

Novinky Racom

01.08.2011
Rádi bychom vás upozornili na úpravu ceny spoje Racom RAY 10 GHz, v základní 70 Mbps Full-Duplex kapacitě na 89.990,- a zcela nově nabízenou kapacitu 120 Mbps u spoje Racom RAy 10 GHz. Navíc všechny spoje Racom jsou nyní v základu nabízeny s profesionální límcovou class 2 anténou 65 cm!
0 x

David2006

Kdes to našel? Ale to je ve výsledku jedno, ta nabídka je vcelku nezajímavá na to jak se kasali... . Měli dát asymetrické možnosti a vsadit na postupné dokupování licencí.....jenže komu by se to chtělo,že :D .
Naposledy upravil(a) David2006 dne 01 Aug 2011 20:47, celkem upraveno 1 x.
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 14 years ago

Na hlavni strane: http://www.wifi-shop.cz/
0 x