❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

1st aerial - AirBQ 9GHz

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
David2006

Re: 1st aerial - AirBQ 9GHz

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Jo bylo to představeno :mrgreen: větší pecka ale je že Ceragony bude dělat pan Peterka :D :mrgreen:
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

jojo, to podivný vlákno co tu vzniklo sice nezaložil on, ale nakonec to dali dokupy :lol:

jinak ve formě NanoLoco to jeho AirBQ vychází za 30kKč spoj, což není vůbec marný
0 x

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 14 years ago

Peyrak píše:jinak ve formě NanoLoco to jeho AirBQ vychází za 30kKč spoj, což není vůbec marný

Co to presne znamena? Co to je "forma NanoLoco"? Jaky to ma dosah? kdy to bude? A vubec?

Ja to potrebuju za tech 30kKc hned a na 2km :)
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

je to nacpaný ve futrálu od nanostation loco, Insider tam měl takovou krásnou tabulku dosahů a rychlostí. určitě jí sem rád postne, já si to moc nepamatuju
ještě má variantu s hexagonem od p. Stourace
0 x

schneiderf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod schneiderf » 14 years ago

Dneska jsem vyhrál na mikrotikExpu právo přednostní koupě "první noci" na toto zařízení. Nabízím za lahev Tullamore Dew.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

Walkeer píše:
Co to presne znamena? Co to je "forma NanoLoco"? Jaky to ma dosah? kdy to bude? A vubec?

CO kdyby sis kompletně přečetl tohle vlákno, nebo aspoň 5 stránek pozpátku, pak bys tady zbytečně nekladl otázky
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 14 years ago

Peyrak píše:je to nacpaný ve futrálu od nanostation loco, Insider tam měl takovou krásnou tabulku dosahů a rychlostí. určitě jí sem rád postne, já si to moc nepamatuju
ještě má variantu s hexagonem od p. Stourace

tabulka je zde: http://www.pojitko.cz/index.php/orientani-dosahy-s-pouitim-anten
0 x
Jan Ptáček

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

schneiderf píše:Dneska jsem vyhrál na mikrotikExpu právo přednostní koupě "první noci" na toto zařízení. Nabízím za lahev Tullamore Dew.

Mam zde plonkovni litrovku JIMa BEAMa. Tullamore jsem uz vypil. :)
0 x

Walkeer

Příspěvekod Walkeer » 14 years ago

Leeonek píše:
Walkeer píše:

CO kdyby sis kompletně přečetl tohle vlákno, nebo aspoň 5 stránek pozpátku, pak bys tady zbytečně nekladl otázky

To jsem udelal, ale vzhledem k tomu, ze vsechno az doposud byly vice mene jen dohady a verze NanoLoco je novnka, tak mi to moc nepomuze.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

to Walkeer ... strana 17
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 14 years ago

Dneska padla poslední z implementačních obav, radio již funguje i v originálním obalu :)
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 14 years ago

Insider píše:Dneska padla poslední z implementačních obav, radio již funguje i v originálním obalu :)

to moc rád slyším - takže termín konec srpna je reálný?
edit: jeste jeden dotaz - ty offsetove anteny budete dodavat primo Vy, nebo to bude pasovat do nejakych "unifikovanych" ?
0 x
Jan Ptáček

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 14 years ago

Zatím tomu vše nasvědčuje.
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Jenže pokud k tomu přidáš tu offsetu sám bez toho aby měla tu krásnou samolepku od pana Peterky, tak to už děláš na vlastní triko (de facto přidáváš nepovolený pasivní zesák k výrobku). Na Mikroexpu byla k vidění trošku jiná offsetka - menší ala spíš Canopy nebo UBNT na 3.5GHz taková jestli se nepletu oválnější nejspíše s menším ziskem. Na cenu jsem se neptal protože se ještě nedodává a navíc jsem si nechtěl kazit den kdyby mě řekl 3000+DPH za kus plechu :mrgreen: .
0 x