❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

p2p - počet konexí - skupina stahovačů

Návody a problémy s konfigurací.
millo16

Příspěvekod millo16 » 19 years ago

airbilly píše:Preco to nespravis ako vacsina z nas ?
T.j. napr 50 spojeni do p2p sieti a zaroven max. 200 spojeni, po dosiahnuti 200 spojeni dovolit len spojenia na zakladne porty.
Timeout spojenia na 3 hodiny

kde sa prosim ta nastavuje ten timeout spojenia? vopred dik
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 19 years ago

millo16 píše:
T.j. napr 50 spojeni do p2p sieti a zaroven max. 200 spojeni, po dosiahnuti 200 spojeni dovolit len spojenia na zakladne porty.

Jestli se nepletu tak v add src to adress list. Musis tam mit tohle + drop pravidlo u konexi pro p2p a u konexi nad 200 to hazet na tu jinou skupinu - skupinu s urcitym poctem otevrenych portu.
0 x

HoT

Příspěvekod HoT » 19 years ago

Ahoj, ja sem take zacatecnik a pokud chces nejak omezovat P2P site, tak opravdu staci jen prostudovat predchozi prisevky v nekterych to je opravdu podrobne popsane. Jinak ja to mam jako kolega vyse. Mam omanglovane packety a conections (neco to chytne, neco ne) a to mam shapovane na max 512kb na celou podsit + dale mam vytipovane ,,sosace´´ hlavne ty co tahaji pres torrenty a u tech mam omezene spojeni na 30 connections. Torrenty s takto omezenym spojenim jedou opravdu velice pomalu. Jeste bych potreboval vyresit aby se tato pravidla vypnula napr. v 00:00 a opet zapla v 06:00 - tj, abych nechal v tuto dobu jakousi sosaci anarchii....pokud nekdo vite tak dekuji za prispevek pokud ne, tak to tu nekde najdu.
PS: Jinak to co ted staci na omezeni P2P provozu me neznamena ze to bude dostacujici i pro tebe.....opravdu radim hledat a zkouset....
0 x

millo16

Příspěvekod millo16 » 19 years ago

pepulis píše:
millo16 píše:

Jestli se nepletu tak v add src to adress list. Musis tam mit tohle + drop pravidlo u konexi pro p2p a u konexi nad 200 to hazet na tu jinou skupinu - skupinu s urcitym poctem otevrenych portu.

jasne vdaka, mam to z nejakeho demo uctu len som nevedel na co to sluzi, uz mi je to jasne
0 x