Používal jsem Dude na PC s Windows XP a chodil mi bez problémů (úvodní detekce i další věci). Pak jsem vyměnil za PC s Windows 7 a nic. Nejdřív jsem nainstaloval poslední verzi 4.0 beta3 a když jsem odinstaloval a nahrál poslední stabilní verzi 3.6, tak to bylo stejné. Když zkouším na stejné síti, tak NTB s windows XP provede bez problémů úvodní detekci sítě, ale PC s Windows 7 si neškrtne. Neporadí mi někdo jestli není třeba nutno něco nastavit přímo ve Windows 7 (firewall).
Máte někdo podobnou zkušenost? Díky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Dude mi na Windows 7 nechodí
provozuju vice nez 2 roky na win7 32bit a zadny problem...
0 x
Jan Ptáček
provozovat cokoliv na widlich je jako skok do propasti
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
widle proste neberu ,
1. deravost systemu
2. ta jejich patentova politika, sami toho nakradli mraky a parazitujou na ostatnich
1. deravost systemu
2. ta jejich patentova politika, sami toho nakradli mraky a parazitujou na ostatnich
0 x
reset píše:widle proste neberu ,
1. deravost systemu
... a já neberu "reset"
0 x
Zdeněk Kudrnáč - KudrnacNET - http://www.kudrnac.net
tak to trochu rozvyneme ne? co takovej apple? ten se sám chvástal "nikdy jsme se nebály ukradnout dobrý nápad"
to je příklad parazitování na okolí
to je příklad parazitování na okolí
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
rozvynoust ? neni co , tento clanek hovori sam za sebe
http://www.root.cz/clanky/microsoft-vybira-za-patenty-k-androidu/
- abecedu jsem taky nevymyslel, budu si ji patentovat a za kazde napsane pismenko chci cent , budu bambilionar
- tcp/ip a udp komunikaci jsem tay nevymyslel, budu si to patentovat a z kazdeho zarizeni, ktere toto byt jen podporuje chci 10$ , budu bambilionar2
- atd atd
m$hit kdyby zverejnil zdrojove kody k widlim , tak by se asi nedoplatil
http://www.root.cz/clanky/microsoft-vybira-za-patenty-k-androidu/
Dnes ovšem díky žalobě na Barnes & Noble přesně známe údajně porušované patenty (v závorce uvádím zjednodušené vysvětlení obsahu patentu):
Vzdálené získávání a zobrazování elektronických dokumentů s vloženými obrázky. (tedy stahování a zobrazování webových stránek)
Zobrazení stavu stahování v prohlížeči na omezeném zobrazovacím prostoru. (animované točítko oznamující stahování stránky.)
Překrytí stahovaného obsahu ukazatelem stahování (překryvné točítko?)
Ovládací prvky dodávané systémem. (různá tlačítka, lištičky a součásti prostředí)
Označování při editaci elektronických dokumentů. (aneb vybraný text je tmavší než okolí)
Zobrazení obsahu stránky před načtením pozadí. (co k tomu dodat?)
- abecedu jsem taky nevymyslel, budu si ji patentovat a za kazde napsane pismenko chci cent , budu bambilionar
- tcp/ip a udp komunikaci jsem tay nevymyslel, budu si to patentovat a z kazdeho zarizeni, ktere toto byt jen podporuje chci 10$ , budu bambilionar2
- atd atd
m$hit kdyby zverejnil zdrojove kody k widlim , tak by se asi nedoplatil
0 x
Laskave tu prosim reste dane vlakno.
PS: kradou vsichni jak MS APPLE i LINUX ... ja jsem user TRONa na ne
Diky Lada
PS: kradou vsichni jak MS APPLE i LINUX ... ja jsem user TRONa na ne
Diky Lada
0 x
Příspěvekod hrabe » 11 črc 2011 21:30
Již se mi to podařilo rozběhnou, takže všem děkuji.
Řeším stejný problém i po vypnutí firewallu mi nechodí sondy na ping.
Mohl by jsi sem hodit stručný návod jak jsi vyřešil tento problém.
Již se mi to podařilo rozběhnou, takže všem děkuji.
Řeším stejný problém i po vypnutí firewallu mi nechodí sondy na ping.
Mohl by jsi sem hodit stručný návod jak jsi vyřešil tento problém.
0 x
Start - Ovládací panely - Uživatelské účty a nastavení rodiny - Uživatelské účty - Změnit nastavení nástroje Řízení uživatelských účtů - zde je potřeba dát posuvník úplně dolů, poté bude monitoring fungovat (samozřejmě po restartu PC)
Doporučuji zazálohovat mapu dude, protože většinou dojde po změně tohoto nastavení ke smazání mapy a je nutno ji opět naimportovat.
PS: Kdyby tu všichni neřešili kraviny okolo, ale psali věcně k tématu, tak to forum je mnohem přehlednější. Nevím, co komu pomůže, že napíšete, ať nepoužívá widle. Jednou je má a chce je používat, tak pokud neumíte poradit, tak radši mlčte.
Doporučuji zazálohovat mapu dude, protože většinou dojde po změně tohoto nastavení ke smazání mapy a je nutno ji opět naimportovat.
PS: Kdyby tu všichni neřešili kraviny okolo, ale psali věcně k tématu, tak to forum je mnohem přehlednější. Nevím, co komu pomůže, že napíšete, ať nepoužívá widle. Jednou je má a chce je používat, tak pokud neumíte poradit, tak radši mlčte.
0 x
-
hrabe píše:Již se mi to podařilo rozběhnou, takže všem děkuji.
Resim stejny problem, poradis cim to bylo?
0 x
-
uz ten navod vidim, diskuze o pouziti a nepouziti widli to trochu zneprehlednila
0 x
Blood píše:Start - Ovládací panely - Uživatelské účty a nastavení rodiny - Uživatelské účty - Změnit nastavení nástroje Řízení uživatelských účtů - zde je potřeba dát posuvník úplně dolů, poté bude monitoring fungovat (samozřejmě po restartu PC)
To raději nastavit Dude, aby se spouštěl jako správce, než vyřadit z činnosti zabezpečení celých windows ne?
0 x