❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ISPADMIN - zkušenosti, nasazení, problémy
Re: ISPADMIN - zkušenosti, nasazení, problémy
Na dotaz k IPv6 byla standartní odpověď od Šumperku - že to prý nikdo jiný nechce
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Thomeless píše:Tak to doufam ze brali jako vtip.
Ja myslim, ze pan Sys to jako vtip nebere a ze vsichni, co maji ISPadmina, muzou tedka jen smutne koukat a cekat, ze to tem volum z Sumperka dojde.
Ipv6 jeste nehori, ale vyvoj uz by mel zacit

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Jako jeden z mnoha se pridavam ke spokojenym uzivatelum tohoto SW, mame vice nez 100 routru, vice nez 1500 klientu. Ulehceni prace s fakturaci, celkovy prehled a monitoring - doporucujeme zakoupeni sms brany, vytka me v tuto chvili nenapada. Ale jako velke plus bych rad oznacil brani pripominek beznych uzivatelu (jako jsme my) v otazkach co do vylepseni (jinymi slovy, s cim jsme prisli a bylo to smysluplne - to v nasledujici verzi bylo).
0 x
soooc píše:Thomeless píše:Tak to doufam ze brali jako vtip.
Ja myslim, ze pan Sys to jako vtip nebere a ze vsichni, co maji ISPadmina, muzou tedka jen smutne koukat a cekat, ze to tem volum z Sumperka dojde.
Ipv6 jeste nehori, ale vyvoj uz by mel zacit
No nevim, a k cemu je to dobre presne? dokazete provozovat ipv6 bez ipv4 ? ja myslim ze scela urcite ne.
A ano, scela jiste do budoucna se bez ipv6 neobejdeme, na druhou stranu, na co je uzivatleum ipv6 ? kolik procent webu jede na ipv6?
0 x
-
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, my ten SW taky používáme, protože nepodporuje IPv6, musíme je klientům rozdávat jinak a vést solo evidenci. Kdyby to ISPadmin uměl, my bychom to uvítali.
0 x
ef píše:Na dotaz k IPv6 byla standartní odpověď od Šumperku - že to prý nikdo jiný nechce
Mno aspon vim ze jeste muzu v klidu cekat a neplatit tu jejich podporu a ono jim mozna casem dojde ze nucenou cestou to nepujde..
Ale zatim neni nic co by me nutilo jit do upgradu.
0 x
Daniel Tasáry
Mám nainstalovaný ISPADmin na vnitřním serveru na neveřejné IP adrese. Nefunguje mi zobrazování zařízení přes googlemaps, pokud se připojím z vnitřní sítě. Jakmile přiřadím serveru veřejnou IP a ppodívám se zvenku, tak se mi vše zobrazuje, ale z vnitřní IP stále ne. Nemáte někdo podobný problém?
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******
Příspěvek smazán moderátorem na žádost NET service solution, s.r.o.
0 x
Příspěvek smazán moderátorem na žádost NET service solution, s.r.o.
0 x
Daniel Tasáry
Vážený pane,
vzhledem k Vašemu vyjádření na ispforum.cz Vás dovoluji upozornit, že navzdory
dešifrovaným zdrojovým souborům, aplikace i nadále podléhá platným autorským právům a
licenčním podmínkám a nemáte ze zákona povoleno zdrojové kódy a ani jeho části nijak
šířit či modifikovat. Za předpokladu zjištění tohoto chování týkajícího se produktu
ISPadmin či jiných našich produktů, zahájíme proti Vám právní kroky za porušení
autorských práv.
S pozdravem,
*Pavel Zemánek*
Sales manager
-------------------
Vyjadreni Net service solution, s.r.o.
dešifrovaným zdrojovým souborům, aplikace i nadále podléhá platným autorským právům a
licenčním podmínkám a nemáte ze zákona povoleno zdrojové kódy a ani jeho části nijak
šířit či modifikovat. Za předpokladu zjištění tohoto chování týkajícího se produktu
autorských práv.
S pozdravem,
*Pavel Zemánek*
Sales manager
-------------------
0 x
Daniel Tasáry
dantasik píše:Vážený pane,
autorských práv.
S pozdravem,
*Pavel Zemánek*
Sales manager
-------------------
Presne neco podobneho jsem cekal.

0 x
Uprimne - cekam co odpovedi pokud odpovi neco rozumneho tak si klidne tu podporu zacnu zas platit...
0 x
Daniel Tasáry
dantasik píše:Uprimne - cekam co odpovedi pokud odpovi neco rozumneho tak si klidne tu podporu zacnu zas platit...
... a doplatim ty roky podpory, co jsem neplatil ze?
0 x
miract píše:dantasik píše:Uprimne - cekam co odpovedi pokud odpovi neco rozumneho tak si klidne tu podporu zacnu zas platit...
... a doplatim ty roky podpory, co jsem neplatil ze?
Podpora skoncila minuly rok, 1.7.2010
Kdyz by byl nejakej duvod tak klidne, ale zatim neni opravdu proc + platit ten rok navic.
Treba doted nevyresili prob s novou verzi iptables kde nefunguji nektere parametry - tusim ze jsem posilal za dob kdy podpora koncila nebo tesne po konci.
To se jich chci jeste zeptat po emailu jeste s necim dalsim. Tak uvidime jestli si to p.Zemanek precte. Nebo pak spis odpovi na email co napisi..
Jo a pro ostatni kterym se nelibil ten smysl updatu dle jejich vyjadreni:
"Drtivá většina software poskytuje aktualizace stejným způsobem na jaký jsme
přešli i my a zajímavé je, že to nikdo neřeší, ale je již vcelku pravidlem, že ISPadmin
může potažmo za vše."
0 x
Daniel Tasáry