❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Propustnost 5Ghz spoje,prosím o rady

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
pfadmin
antispam: Ano

Re: Propustnost 5Ghz spoje,prosím o rady

Příspěvekod pfadmin » 14 years ago

Spíš by to chtělo NV1/NV2 auto přepínač podle zátěže. Bezvýpadkový samozřejmě :roll:
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 14 years ago

Kazde ma neco, Nstreme na vykonym HW pekne odezvy a velkou propustnost, NV 2 se da nastavit podle potreby a ma nejakou tu kontrolu latence v max loadu coz je velke + u zatizenych pateri + moc pekna vec na ptmp. Ja je zas tak zatizene nemam, tj preferuji Nstreme - pres 3 skoky odezva 6msec 30 mbit tcp pohoda. Nejspis to vazne na procesoru kde generuji traf.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 14 years ago

když už se bavíme o jitteru, dá se to vůbec na router os něčím změřit?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

nevim o ničem. Iperf to v udp testu na konci ukáže (PL,jitter)
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

okoun

Příspěvekod okoun » 14 years ago

ping test mi ukáže 4 až 2 ms jitter na 5 bezdrátovejch skoků tak nevím jestli je to dobré či zlé
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

to bych rekl ze je velmi pekna hodnota...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))