řeším problém jak zakázat youtube.com a facebook.com v pracovní době. Hledal jsem návody, ale přes žádný se mi to nepodařilo nějak vyřešit.
Mockrát děkuji za každou radu.

hafieror píše:Já do toho tolik nevidím, ale nebude pak problém, když bude na seznamu třeba slovo obsahující facebook a pak se nezobrazí ani seznam?
humik píše:Zdravím,
řeším problém jak zakázat youtube.com a facebook.com v pracovní době. Hledal jsem návody, ale přes žádný se mi to nepodařilo nějak vyřešit.
Mockrát děkuji za každou radu.
havrosd píše:Mě napadla jedná možnost bez "vedlejších problému". Jestli používáte vlastní DNS server tak si nastavte A záznam pro facebook.com na 127.0.0.1 a youtube.com na 127.0.0.1 tím pádem když ti někdo bude hledat facebook nebo youtube tak ho najde, ale už se na něj nedostane, protože když na zeptá na ip facebooku tak dostane 127.0.0.1 (což je localhost a vyhodí mu to stránka nenalezena) Většinou tohle děláme, když někdo chce, aby jeho dítě nechodilo na sociální sítě.
net.work píše:L7.. do patternu napis jednoduse youtubepak na zaklade toho omarkuj packety a ve filter rules je dropni
)