❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Síťová neutralita
Měli by to udělat i u nás, aspoň by odpadly ty hloupé nápady o spoplatnění trafiku televizí co jsem slyšel v Luhačkách... .
0 x
Jako já to chápu že pokud si udělám investiční záměr a někde vybuduji optiku a pustím si do ní vrámci konkurenčního boje 25-100Mbit koncákovi a chci ještě rejžovat i na ostatním tedy i TV. A pak mi do toho vstoupí joudové co k těmto lidem přes moji infrastrukturu a konektivitu budou jen tak podnikat a lidem hrnout ne o moc míň kvalitní TV jakou jim jsem sto dát já a ještě mě to bude stát nemalé peníze na výše uvedeném a co je nejhorší toto můžou dělat zcela svobodně
. No je to na nasrání
, ale to je asi tak vše co se s tím dá dělat (naštěstí)
. A nebo je hezky začít blokovat a lobovat za tu či onu právní úpravu - a že pokusy už jsou
. Síťová neutralita by jim hezky pracky zpřerážela a byl by klid
.

0 x
mám takovej pocit že to ani jeden z vás nepochopil.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
David2006 píše:Jako já to chápu že pokud si udělám investiční záměr a někde vybuduji optiku a pustím si do ní vrámci konkurenčního boje 25-100Mbit koncákovi a chci ještě rejžovat i na ostatním tedy i TV. A pak mi do toho vstoupí joudové co k těmto lidem přes moji infrastrukturu a konektivitu budou jen tak podnikat a lidem hrnout ne o moc míň kvalitní TV jakou jim jsem sto dát já a ještě mě to bude stát nemalé peníze na výše uvedeném a co je nejhorší toto můžou dělat zcela svobodně![]()
. No je to na nasrání
![]()
, ale to je asi tak vše co se s tím dá dělat (naštěstí)
![]()
. A nebo je hezky začít blokovat a lobovat za tu či onu právní úpravu - a že pokusy už jsou
. Síťová neutralita by jim hezky pracky zpřerážela a byl by klid
.
Mluvis o tom, ze svym koncakum zacnes blokovat nejake internetove sluzby, ano? to uz pak ale nebudou mit internet, ale jen jeho cast

0 x
Ne, mluvil jsem o tom v opačném gardu, tedy žehral na ty kteří o tom uvažují či tak činí
. Si to přečti pozorněji.

0 x
David2006 píše:Ne, mluvil jsem o tom v opačném gardu, tedy žehral na ty kteří o tom uvažují či tak činí. Si to přečti pozorněji.
sakra, sorry

0 x