❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Síťová neutralita

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hapi

Síťová neutralita

Příspěvekod hapi » 14 years ago

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Měli by to udělat i u nás, aspoň by odpadly ty hloupé nápady o spoplatnění trafiku televizí co jsem slyšel v Luhačkách... .
0 x

David2006

Jako já to chápu že pokud si udělám investiční záměr a někde vybuduji optiku a pustím si do ní vrámci konkurenčního boje 25-100Mbit koncákovi a chci ještě rejžovat i na ostatním tedy i TV. A pak mi do toho vstoupí joudové co k těmto lidem přes moji infrastrukturu a konektivitu budou jen tak podnikat a lidem hrnout ne o moc míň kvalitní TV jakou jim jsem sto dát já a ještě mě to bude stát nemalé peníze na výše uvedeném a co je nejhorší toto můžou dělat zcela svobodně :mrgreen: :lol: . No je to na nasrání :mrgreen: :mrgreen: , ale to je asi tak vše co se s tím dá dělat (naštěstí) :mrgreen: :lol: . A nebo je hezky začít blokovat a lobovat za tu či onu právní úpravu - a že pokusy už jsou :( . Síťová neutralita by jim hezky pracky zpřerážela a byl by klid :D .
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

mám takovej pocit že to ani jeden z vás nepochopil.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 14 years ago

David2006 píše:Jako já to chápu že pokud si udělám investiční záměr a někde vybuduji optiku a pustím si do ní vrámci konkurenčního boje 25-100Mbit koncákovi a chci ještě rejžovat i na ostatním tedy i TV. A pak mi do toho vstoupí joudové co k těmto lidem přes moji infrastrukturu a konektivitu budou jen tak podnikat a lidem hrnout ne o moc míň kvalitní TV jakou jim jsem sto dát já a ještě mě to bude stát nemalé peníze na výše uvedeném a co je nejhorší toto můžou dělat zcela svobodně :mrgreen: :lol: . No je to na nasrání :mrgreen: :mrgreen: , ale to je asi tak vše co se s tím dá dělat (naštěstí) :mrgreen: :lol: . A nebo je hezky začít blokovat a lobovat za tu či onu právní úpravu - a že pokusy už jsou :( . Síťová neutralita by jim hezky pracky zpřerážela a byl by klid :D .

Mluvis o tom, ze svym koncakum zacnes blokovat nejake internetove sluzby, ano? to uz pak ale nebudou mit internet, ale jen jeho cast ;) doufam, ze ti podobne chovani brzy zakaze zakon, neber si to prosim osobne
0 x

David2006

Ne, mluvil jsem o tom v opačném gardu, tedy žehral na ty kteří o tom uvažují či tak činí :mrgreen: . Si to přečti pozorněji.
0 x

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 14 years ago

David2006 píše:Ne, mluvil jsem o tom v opačném gardu, tedy žehral na ty kteří o tom uvažují či tak činí :mrgreen: . Si to přečti pozorněji.

sakra, sorry ;)
0 x