osobne jim na tento zakon z vysoka kalim , i kdyby to uzakonili, nic takonveho se u nas nasazovat nebude .
Pokud na nas budou chtit nejakou pokutu, tak beru vidle po dedovi a jdu do smemovny, coz jsem uz planoval tak jako tako tak drive, za vsechny ty tunely a rozprodane ceske zlato .
Mam tech blbecku za 20let plny zuby, rikam vam , zlaty komunisti, kdyby nezavreli hranice a nedrzeli tu lidi, nikdo by tu zadnou radoby sametovou revoluci nedelal a jeste by se sem vsichni radi vraceli.
To co nepojebali komanci, to totalze zesrali demokrati , socani, zeleni a vsechna ta verbez za poslednich 20 let .
I kocourkov byl racionalne fungujici naproti tohmule absurdistanu zvana banana-czech-republic.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Česko znovu chystá cenzuru internetu
Pokud to schvali, tak bych to videl na stavku ISP poslytovatelu. Na 24 hodin vypnout veskery internet v CR a misto nej povesit letak, ze i takto to muze diky novemu zakonu brzo dopadnout!
0 x
tim ale bohuzel niceho nedocilis, jenom naseres lidi. Ustrihnout vsechny posrance a papalase tak na pul roku od inetu.
Lepe zvit vidle a jine, zamirit do snemovny a bud dobrovolne skoci z 10patra nebo vidle v zadech, mame tu preci demokracii, maji na vyber.
Poradne defenestrace tu uz hoodne dlouho nebyla.
Lepe zvit vidle a jine, zamirit do snemovny a bud dobrovolne skoci z 10patra nebo vidle v zadech, mame tu preci demokracii, maji na vyber.
Poradne defenestrace tu uz hoodne dlouho nebyla.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Zahájil jsem protest registrací na bwin.com a převedením minimální možné částky abych mohl sledovat videa... a světe div se hnedle jsem si vsadil na pinec což jsem vůbec nečekal že to bude online (Krčil-kdosi) video a můžu vsázet i na různé prkotinky v zápase. Hodilo mě to 2.7Kč
) .

0 x
sem tam taky zaregistrovanej, uz tam ale nehraju o prachy, ale jen tak free pro zabiti "volne" chvile .
Navic hraju online poker i na mobilu, takze free
a hraje ho tu u nas na siti dost lidi, ale hraji ho i v hospode za prachy (za par drobaku)
Navic hraju online poker i na mobilu, takze free
a hraje ho tu u nas na siti dost lidi, ale hraji ho i v hospode za prachy (za par drobaku)
0 x
ono zalezi kdo to zacne filtrovat, zda my koncovi ISP , nebo dodavatele konektu, u nas sloane/upc
pak ale bud odstoupme od smlouvy okamzite nebo budeme chtit slevu 50% na inet
pak ale bud odstoupme od smlouvy okamzite nebo budeme chtit slevu 50% na inet
0 x
A kam pudeš mi řekni - pokud to udělá UPCčko alias Sloane tak to udělají všichni (budou nuceni) . Zbude Ti max. satelitní internet nebo si natáhnout vlastní lajnu do zahraničí, ale to vše pod pokutou 10mil což je na mě krapet větší adrenalin jak sázení na bwin.com (hopla dalších 36Kč se mi z něj přikutálelo
) .

0 x
miract píše:Pokud to schvali, tak bych to videl na stavku ISP poslytovatelu. Na 24 hodin vypnout veskery internet v CR a misto nej povesit letak, ze i takto to muze diky novemu zakonu brzo dopadnout!
Myslis neco ala "Dekujeme, vypiname" ? to je dobry napad!!
0 x
Takže body 4. a 5. ohledně provozovatelů a bank byl vynechán z novely zákona pro loterie a tudíž můžete být všichni v klidu.
0 x
Říkejte mi o bezdrátu co chcete ale drát je drát, resp. vlákno je vlákno :)
tom@iczech.net
tom@iczech.net
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
tomcizech: Myslíš že to vůbec něhoho znepokojovalo? Chtěl jsem to napsat hned na začátku, ale lepší bylo jen pobaveně sledovat některé jedince jak už pomalu hledají řešení blokací....
0 x
Leeonek píše:tomcizech: Myslíš že to vůbec něhoho znepokojovalo? Chtěl jsem to napsat hned na začátku, ale lepší bylo jen pobaveně sledovat některé jedince jak už pomalu hledají řešení blokací....
Mě to poměrně znepokojovalo, musel bych si nechat vystavit fakturu na Fortigate 3016B a poslat na ministerium s průvodním dopisem, že nebudu omezovat dokud mi nekoupí takovouhle hračku

0 x
Říkejte mi o bezdrátu co chcete ale drát je drát, resp. vlákno je vlákno :)
tom@iczech.net
tom@iczech.net