❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
I4: Získejte bezdrátový spoj SaveLink pro bezlicenční pásmo
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: I4: Získejte bezdrátový spoj SaveLink pro bezlicenční pá
to basty a co jsi cekal za 50 tisic ? 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
no zazraky ne, ale tohle je vylozene hnus rychle slepenej.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jasne ... "dira" na trhu ... Michal upozornil na tohle pasmo, ale svuj spoj jeste taji a neuverejnil ho tak nekdo rychle sednul v garazi a vyprznil tohle ... to je proste cesky pristup k veci ne ? udelat z howna bic a rychle to prodat nenasycenemu lacnemu trhu ...
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
nechcu nic rikat, ale tohle je presne ten ceskej ochcavaci zpusob.
0 x
Nechci byt impertinentni, ale tohle vznikalo 3 roky 

0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
hmm, tak já nechci nějak pošlapávat nebo vychvalovat tenhle bastl ale jakej je rozdíl mezi timhle a insiderem? Funkčně řekl bych žádnej a navíc stejnej bastl jako asura po který se šlape.
Stačí aby to někdo udělal kulturnějc a budete to vychvalovat? To se mi zdá jako hraní na dvě strany. Ty fotky totiž ukázaly to samí co ukázal před tejdnem insider na 9GHz. Já nevim co se vám na tom nelíbí, je to stejně zbastlený jenom to nikdo nezalepil do plastu ale dal to do gentle boxu aby to každej mohl otevřít. Insider má přece uplně to samí a to je ok? kuva lidi...
Co mi ale nejde vůbec do hlavy je ta brutální cena i když insider je ještě o něco dražší...
Stačí aby to někdo udělal kulturnějc a budete to vychvalovat? To se mi zdá jako hraní na dvě strany. Ty fotky totiž ukázaly to samí co ukázal před tejdnem insider na 9GHz. Já nevim co se vám na tom nelíbí, je to stejně zbastlený jenom to nikdo nezalepil do plastu ale dal to do gentle boxu aby to každej mohl otevřít. Insider má přece uplně to samí a to je ok? kuva lidi...
Co mi ale nejde vůbec do hlavy je ta brutální cena i když insider je ještě o něco dražší...
Naposledy upravil(a) hapi dne 20 Jun 2011 14:26, celkem upraveno 2 x.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
tak s tim at se nikdo raci nechlubi 

0 x
kolik je tam nastaveno na těch karách TX power?
dá se použít i 40MHz?
dá se to nějak ladit?
dá se použít i 40MHz?
dá se to nějak ladit?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun:
tx je nastaveno na 5db, je to i ve poměrně strohém manuálu zapojení, že víc by tam nemělo být kvůli možnému zničení převodníku. To znamená že při tomto defaultním nastavení jsem mimo normu (20db anténa + 5db tx).
40Mhz kanál se dá použít, kdybys četl pořádně, psal jsem to už na začátku
ladit se to dá, ale nikde není psáno jaká frekvence 2,4Ghz odpovídá které frekvenci v 9Ghz, opět jsem to už jednou psal ;)
tx je nastaveno na 5db, je to i ve poměrně strohém manuálu zapojení, že víc by tam nemělo být kvůli možnému zničení převodníku. To znamená že při tomto defaultním nastavení jsem mimo normu (20db anténa + 5db tx).
ladit se to dá, ale nikde není psáno jaká frekvence 2,4Ghz odpovídá které frekvenci v 9Ghz, opět jsem to už jednou psal ;)
0 x
Leeonek píše:okoun:
ladit se to dá, ale nikde není psáno jaká frekvence 2,4Ghz odpovídá které frekvenci v 9Ghz, opět jsem to už jednou psal
Tak to ladeni bude pravdepodobne 7,XX+2,4YY, kde XX je ve hvezdach a YY si naladis

Nezkousel jsi na tom i normalni acko s jednou kartou a RX na jeden a TX na druhy konektor?
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
soooc píše:Tak to ladeni bude pravdepodobne 7,XX+2,4YY, kde XX je ve hvezdach a YY si naladis :-) Takze z pasma neuteces :-D
to je ovšem hodně velký rozptyl, navíc pokud to násobí kmitočet, nemůže to být 7,XX, páč to už sme někde na 14Ghz ;) Ale tady nevím jak to přesně funguje,
soooc píše:Nezkousel jsi na tom i normalni acko s jednou kartou a RX na jeden a TX na druhy konektor?
Normálním Ačkem myslíš normální G nebo Nko? Normální Ačko (5Ghz) jsem nezkoušel, ve finální frekvenci bych se dostal kdoví kam ;)
Zkoušel jsem klasické Gčko jen ve 20Mhz kanále, tam to dalo 38Mbit, klasické Nko s NV2 jsem popisoval minule.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co by to nasobilo proboha ? ... scita snad ne ?
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Ano, scita se, frekvence oscilatoru v transvertoru s 2,4GHz.
0 x
no pokud se to sčítá, tak mám k dispozici pouze šířku pásma jako je v 2,4Ghz? To je dost bída, ne?
0 x
Leeonek píše:no pokud se to sčítá, tak mám k dispozici pouze šířku pásma jako je v 2,4Ghz? To je dost bída, ne?
si zapni superchannel a uvidis, ze mas k dispozici daleko vic.
0 x