❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
GROOVE
Re: GROOVE
Obednal sem si parecek abych si je pres leto hodil do testu a na podzim uvidime jestli je nasadim ....
0 x
trochu offtopic - mě fascinuje ten název, to je skoro jak groover, a to je jak známo web o hulení, hulení a zase hulení. Asi možná tím autoři chtěli říct, že s grooverem to budete hulit skoro jak s UBNT 

0 x
To by me zajimalo, proc zrovna "Groove"
moc dražek to na sobe nema...asi napad okamžiku. Ale 1 vec me zajima...mam dilema, kdy se rozhoduju mezi AluBox s RB711 nebo Groove na Strouracovi anteny...
cekam, ze Groove bude jen zakuklena RB711 s indikatory signalu...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
no tak je asi jasný že rb 711 bude lepší, protože nikdo neví jak tam bude v té kulaté věci udělán plošňák VF části u té karty, to nemusí dělat dobrotu, navíc je RB711 levnější, jak jsem psal. groove dávat pouze tam, kam nejde RB411 a 711
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
tak v i4 prej bude dostupný na konci 6. měsíce
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
inside
- Přílohy
-
- gr2.jpg (39.1 KiB) Zobrazeno 2093 x
-
- gr1.jpg (35.54 KiB) Zobrazeno 2093 x
0 x
Stastlivec uz to mel v ruce a hned rozebral
)) hezky betelnej chladic to ma ... ted jen jak se to v tom plastu uchladi ... ale myslim ze to maj kluci odzkouseny ....

0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
okoun píše:no tak je asi jasný že rb 711 bude lepší, protože nikdo neví jak tam bude v té kulaté věci udělán plošňák VF části u té karty, to nemusí dělat dobrotu, navíc je RB711 levnější, jak jsem psal. groove dávat pouze tam, kam nejde RB411 a 711
Zalezi jak se to veme ale podle me je Groove levnejsi nez 711. Ber to tak ze k 711 musis dokoupit box a napajeni ktery u groovu mas v cene. Jeste lepe vychazi Groove s L4 licenci. Tam je Groove asi o 50kc drazzi ale vcetne boxu a napajeni a to a 50,- nikde nekoupis

0 x
Bývalý ISP...
ale L4 je u na nic, pouze tak na AP, na nic víc..
0 x
Dokelu to je jim zatezko tam dat ochranu ethernetu? Tech 150,-Kc co stoji DBII bych hned dal do kazde RB711, RB411 a tohoto, sakra vzdyt to jde na strechu!
Ted pri tech bourkach to je fakt radost.
A pro stouraly ne vsude se DBII nebo jina ochrana vejde do anteny
Ahoj Lada
Ted pri tech bourkach to je fakt radost.
A pro stouraly ne vsude se DBII nebo jina ochrana vejde do anteny

Ahoj Lada
0 x
Stanislav Hrncir píše:inside
A jakpak je na tom groove s citlivostí? Je to malinko lepší než rb711 + pigtail nebo stejné?
Díky
0 x
-
právě že není, alespoň dle toho jejich datashitu je tam citlivost krutá a to při -77 už 54Mb, ale nemám odzkoušeno, trochu to bude asi průser do zarušenejch prostředí, tab by byla lepší cm9
0 x
okoun píše:právě že není, alespoň dle toho jejich datashitu je tam citlivost krutá a to při -77 už 54Mb, ale nemám odzkoušeno, trochu to bude asi průser do zarušenejch prostředí, tab by byla lepší cm9
A okoun zase okouni a veri datasheetu

jen takova vecna - citlivost nas pri sumu prostredi kolem -85 az -80 nezajima. Citlivost jen jedna z 2 podminek, druha je dostatecne SNR ...
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!