❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

POE switch PSW-205

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
michal.siman

Re: POE switch PSW-205

Příspěvekod michal.siman » 14 years ago

neverhappy píše:Nemate nekdo prosim ten planek na vyrobu poe switche se signamaxu. Nevim ktere ty odpurky odletovat. Odkaz s prvni strany neni funkcni.
Diky

odkaz uz je funkcni, upgradoval jsem na webu DRUPAL a zapomel jsem par souboru obnovit :-) tak sosej ...
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 14 years ago

Diky
0 x

lvacek

Příspěvekod lvacek » 14 years ago

Tak jsme zásoby PSW-205 dobraly. Vzpoměl jsem si na tuto diskuzi, ale odkaz již není funkční :( Nešlo by s tím něco prosím udělat ? :oops:
0 x

michal.siman

lvacek píše:Tak jsme zásoby PSW-205 dobraly. Vzpoměl jsem si na tuto diskuzi, ale odkaz již není funkční :( Nešlo by s tím něco prosím udělat ? :oops:

uz to tam je, ja na to zapominam pri upgradu webovek ...
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Jardax
antispam: Ano

Příspěvekod Jardax » 14 years ago

Mam jiny problem.
http://i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=2064
I kdy zje to slusne udelany a cely panel ma zemnici sroub, z nepochopitelnych duvodu jsou tam nestinene konektory.
Vevnitr jsou to tiskaty s 2x4 konektory, spojene napajecim vedenim.
Takze dotaz zni:
A) Byl by nekdo ochoten vzit zarizeni a vymenit v nem konektory za stinene - at uz vymenou nebo vyrobou noveho tistaku, je primitivni. Muzu nechat udelat, bude-li soubor.
B) Pri te prilezitosti eventualne predelal tistacek s napajecim konektorem a LEDkou na tistacek se 3 napajecimi konektroy s diodoami a samozrejme LEDkou?

Je to sice takova kravinka, ale docela mne to stve jak to zmrsili. Jde mi jen o jeden-dva kusy.
Jinak asi prejdu na PowerDsine s 802.1af extraktory.
http://i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=1561

Diky :)
0 x

lvacek

Díky,
staženo. Objednám ho a můžeme začít bastlit :)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

na co potřebuješ stíněný konektory? Máš tam snad přepětovku? Jinak je to k ničemu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Jardax

Příspěvekod Jardax » 14 years ago

hapi píše:na co potřebuješ stíněný konektory? Máš tam snad přepětovku? Jinak je to k ničemu.

Samozrejme ze mam. Cely system je zemneny nahore a mel by byt zemneny i dole, co nejblize k ukonceni.
Je to skoro 100m kabelu venkem.
0 x

lvacek

michal.siman píše:
lvacek píše:Tak jsme zásoby PSW-205 dobraly. Vzpoměl jsem si na tuto diskuzi, ale odkaz již není funkční :( Nešlo by s tím něco prosím udělat ? :oops:

uz to tam je, ja na to zapominam pri upgradu webovek ...

Tak první 2 kusy úspěšně přebastleny. Technici ještě v rámci tunningu switche přeletovaly LED na POE portu na červenou :-)
0 x

zemji

Příspěvekod zemji » 14 years ago

Prosím Vás, co berete za switche na úpravu? Jde upravit něco sehnatelného například u aspy.cz.

Dík Jirka.
0 x

michal.siman

zemji píše:Prosím Vás, co berete za switche na úpravu? Jde upravit něco sehnatelného například u aspy.cz.

Dík Jirka.

upravit jde prakticky cokoliv :-) jde jen o to se podivat jake maji soucastky na vstupu, ty popripade upravit. spis jde o to mechanicno. uprava samotna se da aplikovat na temer vse.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

splasil sem na aukru hafo Planetu starych,ty frci i na 24V no problem ale zasoby dochazej, tak asi nejake TPLinky...nebudu cpat lidem "drahe" 3comy... hapi tu zminoval tusim take TPLinky...hadam mysleny byli tyto : http://wifi.aspa.cz/tp-link-tl-sf1005d-mini-switch-z61508/

osobne s nimi zkusenost jeste nemam ale casem to prijde...u switchu vzdy delam dratove propojky z napajeni na 2 porty, abych mohl na jeden privest stavu odnekud z cimry s PC a na druhy napojit RBcko, za predpokladu, ze bude switch na pude treba...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

zemji

Příspěvekod zemji » 14 years ago

Diky, právě se ptám proto, že tento levný TP-link mám a on má v ethernet portu fyzicky osazeny jen 4 kontakty pro data, další 4 tam prostě nejsou.
Jirka.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

aha,tak to je zrada, kterou ja osobne neprominu a bude to chtit poohlednout se jinde....osobne bych rad sehnal osvedcene Planet SW-501,ty sly upravit krasne...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Polk

Příspěvekod Polk » 14 years ago

Ahoj zkoušel někdo proklemovat na RB433 nebo RB493AH , chtěl bych vybavit Poečkem nějaký port na víc, jen nevím, zda-li je nutné odpájet něco navíc (jako se to dělalo na signamaxu), aby ta deska neumřela.

Díky
0 x