Ahoj,
nabízíme možnost svařování všech druhů vláken po celé ČR profesionální svářečkou Fujikura FSM-60S. Ceny dohodou.
Kontakt pres PM nebo na telefonu: 585652911
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Svařování vláken, celá ČR.
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Svařování vláken, celá ČR.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
Ahoj všem, kolik si v dnešní době účtujete/je vám účtováno za 1,10,20,50,100... svárů bez materiálu?
0 x
Strasne malo Miro, skoro zadarmo, mel bys taky slevit... 

0 x
Lukas Kristek
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Osobně si myslím, že jít pod 80-100 Kč za svár je blbost (při množství např do 20-30). Je to jako nabízet internet za cenu pod 250 - 300.- Prostě se to nemůže nikdy pořádně zaplatit.
Ano, pokud koupíte svářečku za sto litrů, ještě ji polízujete, tak Vás ta návratnost nějak moc netrápí
edit: Koukám na nabídky různejch firem.... cena od 50 - do 360.- za svár.. takže hodně individuální.
Ano, pokud koupíte svářečku za sto litrů, ještě ji polízujete, tak Vás ta návratnost nějak moc netrápí

edit: Koukám na nabídky různejch firem.... cena od 50 - do 360.- za svár.. takže hodně individuální.
0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
lukas píše:Strasne malo Miro, skoro zadarmo, mel bys taky slevit...
Pro tebe mam vysokohorskou prirazku.

0 x
je nám účtováno
1 ... 300CZK
od 50 nahoru za 200CZK /svár
BTW. miro tobě se dovolat to je nadlidský úkol
1 ... 300CZK
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
douby píše:je nám účtováno
1 ... 300CZK
skoro jako do Sitelu

0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
douby píše:je nám účtováno
1 ... 300CZK
No nevim vcem je problem, cislo mam porad stejne 10 let. Jinak pokud neco potrebujes svarit, tak se klidne ozvi, brzo budu mit dost volneho casu.

0 x
hod ceny 

0 x
Bc. Martin Doubrava
Ceny jsou lidove.
Odviji se to dle toho, jak mas optiku pripravenou, kolik toho je... Ale rozhodne mene jak 300 nebo 200 zasvar. No ale pokud by to nekdo chtel tak krasny, aby se s tim mohl fotit, dostaneme se i na 300 za svar. 

0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
miract píše:..odviji se to dle toho, jak mas optiku pripravenou, kolik toho je
hele Miro, jak pripravenou optiku? Jak to mam chapat? Ze zakaznik si ma koupit stripovacky, isoprophyl a lamacku a Ty to jen zavaris?

0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
sub_zero píše:miract píše:..odviji se to dle toho, jak mas optiku pripravenou, kolik toho je
hele Miro, jak pripravenou optiku? Jak to mam chapat? Ze zakaznik si ma koupit stripovacky, isoprophyl a lamacku a Ty to jen zavaris?
A nalames to v pondeli a mira prijede v patek?

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Ne, tak mas rozdil, kdyz ti couha z bedny nerozholeny OFS a mas se s tim jebat, nebo kdyz to mas pekne nachystane ve vane a namotane do kazety s dostatecnou rezervou. Nejveci drbacka je pro me s tou pripravou, vareni je jen tresniska na dortu.
Bohuzel moje svarecka ma jen jednu picku, tak stejne rychleji nez se to zapece delat nemuzu a to je cas tak akorat na to, abych si pripravil oba konce.

0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
no, tak to mas jako super zakazniky. nam se jeste nestalo, aby mel nekdo nachystanej kabel treba v ty ODFce nebo nedejboze rozholenej a namotanej v kazete
(zakaznik: hele, tak tady je Gewisska, z ni trcej dva kabely po 24 vlaknech, jeden loss-tube, druhej breakout, potrebujeme je provarit a dve vlakna vypichnout na pigy....takze pokud se tu cenove bavime vazne JEN o tom, co stoji dat ty dve skla do svarecky a zavrit kryt, tak to je ve vysledku celkovy ceny to posledni.

0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák