hapi píše:kuva tak ses ptal jestli to přes RBčko protahnu a já ti říkám bez problemu. Navíc kecáš v tom že potřebuju nějakýho celera na 1.5GHz abych to protlačil. V tom prostě kecáš. Můžu ti ukázat tisíc pětset devětset testů a vždy budu lepší než ty hračky.
Tobě jenom vadí že se na tebe mikrotik vys*al protože maji uzavřený ovladače.
Jo a předně rozlišuj co je hardware (RB) a co software (mikrotik, routeros). To platí pro všechny tohle rozlišování.
hapi píše:já nic předvádět nebudu, na foru je tu odemně spousta testů podrobně popsaných.
Ladik píše:Ale kde mas teda ten tvuj vyrobek? Uz mas spozdeni vic jak 2 mesice !!!
Chci to videt realne na fotkach jak to vypada a ne offset.
SW UBNT s jinym logem me nezajima a spise me odrazuje.
Ahoj Lada
Ladik píše:Ale kde mas teda ten tvuj vyrobek? Uz mas spozdeni vic jak 2 mesice !!!
Ahoj Lada
Insider píše:Ladik píše:Ale kde mas teda ten tvuj vyrobek? Uz mas spozdeni vic jak 2 mesice !!!
Ahoj Lada
Co myslis offsetem ?
Ladik píše:Insider píše:Ladik píše:Ale kde mas teda ten tvuj vyrobek? Uz mas spozdeni vic jak 2 mesice !!!
Ahoj Lada
Co myslis offsetem ?
Chci neco jako mam AirOne, anteny stredove a chci to konecne videt.
Uprimne nejenom funkcnost prodava, ale i design.
Snad to nebude v baleni UBNT
Ideal postavene na MikroTiku.
Ahoj Lada
Ladik píše:Tak pokud to bude pro offset tak dekuji nechci, kvuli tomu prekopavat cely stozar kvuli pevnosti nehodlam.
Potreboval jsem 8 jednotek a to by pri 60cm offset fakt byl ulet a to totalni na jednom sajtu.
AHoj Lada
hapi píše:počítej si jak chceš, RB800 je šrot a na výkon Alixe nemá. Frekvenci sem netahej, jsou to jiný architektury a mimo to, Alix dneska stojí už docela málo. Radši alixe než RBčko. Jeden pohled na desku a vidíš kde je kvalita.