PW
Martin_H píše:Včera jsem byl namontovat svůj první kousek jako klienta. Jede proti verikálnímu prowaxu 120 stupňů. Namontoval jsem ho dle návodu a čekal že mi to nepojede protože všude je tady řečeno že je jako hlavní chain horizontální polarizace. Přepnul jsem tedy na chain 1 a ccq v háji, pingy výpadky no jelo to hnusne. Tak si říkám skusím chain 0, najednou jako by vše ustalo ccq kolem 100 pingy 1ms signál se moc neměnil. Je možné že by v 5.2 rosu otočili polarizaci? neo jsem tak blízko u antény že mu to je jedno? ale to mi zase nejde do hlavy když mi to na podle nich spravne polarizaci nejelo.
ByZaK píše:Po přečtení diskuze na téma SXT hodím do placu info o funkčnosti v reálném provozu. Je to PtP spoj na 1960m, přímá viditelnost, Nko, pouze chain 0, výkon v limitu. Přijímaná úroveň -67/-67, link 58,5Mbps (občas 65Mbps), je to spoj pro připojení cca 30 klientů a večerní špičky jsou cca na 20Mbps/4Mbps. Latence spoje 2-3ms pro paket 1024B. Sice při montáži jako by člověk nic nedržel v ruce, ale potom mě to celkem překvapilo. Jede to cca týden bez výpadku a problému, ale pro jistotu se nechal postavenej původní spoj a tohle je jako prvotní test SXT v reálu. No až na ten kryt, zatím dobrý, ťuk ťuk...
Wellnet píše:Myslím že za tu cenu co zato chtějí s tím že jestli chci nastavit vertikalní ůhel tak si musím za další peníz koupit držák se mi to absolutně nevyplatí,navíc to dělá haluze,prozatím nejlepší geantle box a rb 711an...a taky levnější"