kdepak, pokud mas existujici linku,volej kysliky,sdel cislo lajny,slecna koukne nekam a vystara udajne presny udaj max.rychlosti, kteremu se da jakoz takoz verit...ten hadajici meric na webu to je terno...
PW
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
VDSL a jak se naj tesite
Re: VDSL a jak se naj tesite
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
-
Tak mi modem přišel, vyměnil jsem ho ale pořád to jede na ADSL jen těch 8M...mělo to prý jet za dvě hodiny od výměny a to už bylo 
A operátoři jsou všichni vytížení

A operátoři jsou všichni vytížení

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
to czatlantis pokud neni prehozeny dslam tak to vic nepojede ne ? 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
nejednou sem cekal i 40minut na nejakou cvicenou OPici skrz kyslik zdarma linku...to chce trpelivost.
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
-
jojo už jsem se dovolal..tak prej se to bude u nás nasazovat až 16.5-18.5....takže supr no 

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt to mas woe pristi tyden 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
ktery rok ses mel zeptat radeji
PW

PW
0 x
-
Dade_Marfi píše:vzdyt to mas woe pristi tyden
No to sice jo, ale já už se těšil! A zrovna potřeboval něco nauploadovat tak by se mi to hodilo
Navíc mi předchozí opice řekla při objednávce modemu, že ho jen zapojím a do 2 hodin to pojede....kdyby to řekli rovnou, tak není problém...
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
klasika ... az tam budes volat 18teho ... dozvis se od jine operatorky, ze k upgarde dslamu dojde v roce 2020 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
tak v tom modemu je vidět připojovací rychlost ne? tim to poznáš
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
KOukam vodoprdi zas reklama velika, kupujte pripojte ...a my vam to jednou i pustime 

0 x
-
hapi píše:tak v tom modemu je vidět připojovací rychlost ne? tim to poznáš
Jo no, moc pěkně tady vidím 8199kbps...Ale jde o to, že správně to mělo po výměně modemu jet takhle pomalu pořád a po 2hodinách se to mělo samo přepnout...no a nepřeplo tak jsem jim brnknul...no a vyplynulo z toho to, že to ještě nemají ani nasazený....
A ještě ten modem má trochu jinej konektor, takže mi do toho nepasuje drát ze zálohovaných 12V tak to zase budu předělávat

0 x
-
Tak, dneska další novinky:
Dneska okolo jedné hodiny mi přestal jít internet. Tak mrknu do modemu, už jede VDSL, syncnutej na 27Mega tak si říkám dobrý, resetnu ho....no ono prd. Tak počkám asi hoďku a zavolám jim "Jé to ještě není překlopený, to musíte tak dvě hodiny počkat"....hm tak jako supr, tak čekám, po3hodinách volám znova a že prej je linka pořád v realizaci (přitom ADSL máme už 2roky...) a že to předá odborníkům z centrálního dohledu...takže jsem už od 13 hodin bez netu (díkybohu za UMTS!)
Dneska okolo jedné hodiny mi přestal jít internet. Tak mrknu do modemu, už jede VDSL, syncnutej na 27Mega tak si říkám dobrý, resetnu ho....no ono prd. Tak počkám asi hoďku a zavolám jim "Jé to ještě není překlopený, to musíte tak dvě hodiny počkat"....hm tak jako supr, tak čekám, po3hodinách volám znova a že prej je linka pořád v realizaci (přitom ADSL máme už 2roky...) a že to předá odborníkům z centrálního dohledu...takže jsem už od 13 hodin bez netu (díkybohu za UMTS!)
0 x
to UMTS je taky predpokladam od O2
a doufam ze k ADSL za vyhodnejsi cenu
PW

PW
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pekne ... at zije telefonica
kdyz uz ted nemaji to "O2" ..

0 x
- programming
- development
- education