❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
VDSL a jak se naj tesite
Re: VDSL a jak se naj tesite
jistě že nekoná. S těma kabela je to přesně jak píšeš.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
-
No tak teď se začínám bát...jsem od ústředny cca 800m, ADSL při objednání 16M jelo 12,5. Měřák na zrychlujem ukazuje 25mega a já bych tuto spásu (hlavně kvůli uploadu) potřeboval sakra hodně....Vyplnil jsem formulář na webu ale ještě se nikdo neozval, tak to bude chtít zavolat jim 

0 x
cože? ty máš 16Mbitový adslko a naměříš 25Mbit?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
-
Nene, myslel jsem jakože na tom webu mi to ukazuje že můžu mít po přechodu 25mega
0 x
jsem cca 1100m , jednou mi to ukaze 16M , jindy 25M . Rekl bych, ze to maji lehce posahany
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
Tak jsem to dneska objednal. Borec se dušoval, že to určitě těch 25pojede, tak jsem dost zvědav. A taky co bude zač ten modem...taky hlavně doufám že půjde dát do bridge a vytáčet to z mikrotiku jak to mám teď s tím huawei.
Pak dám info jak to běží
Pak dám info jak to běží
0 x
- tessier-ashpool
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes mi to zapojili. Jsem cca 0,7km od ústředny a vymáčkl jsem z toho 21MBit.
0 x
beginner
pokud to lze vždy někde udělám free hotspot
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
to tessier-ashpool neboj to prejde
jak se napoji vice lidi .... klasika, vzdy nova sluzba je super ze zacatku ...

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- tessier-ashpool
- Kontaktovat uživatele:
dříve jsem měl ADSL 8Mbit a věř nebo nevěř jelo mi leta 7,5Mbit - ve dne v noci 

0 x
beginner
tessier-ashpool : a jak upload ? znamej ma taky 8M adsl max a ve dne v noci cca 7-7,5Mbit, nejak se bubaci predpovidajic zahlceni uzivateli, spadnutim rychlosti apod. spatnostma nekonaj...
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Dědinka s 1800 obyvatelama a adslko jelo dycky skoro plný knedlík, zahltí se Ti maximálně tak wifina s přibývajícíma klientama :) u většiny wifi sítí v okolí to právě takhle funguje....
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
to Leeonek zkus si nejdriv zjistit neco o DSL a o tom jake draty se pouzivaji a jake se pouzivat maji ... jak vypadaji hromadne vstupy do ustreden a co muze udelat preslechani se mezi draty
a pak srovnavej s wifinou ...

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
já teda zatím čekám na modem (tak snad zítra), ale moje 8M ADSL jelo od doby zapojení asi 2 roky zpátky ve dne v noci těch 8M...takže bych tomu celkem i věřil....Jinak jako je mi jasný, že kdyby začali stahovat všici zaráz, tak to půjde do kytek, ale musím zaklepat, všechno doteď jelo fakt jak mělo.
I na chatě na vesnici, asi 7Km od ústředny, tam je teda jen 2mega, ale to jede taky 2mega asi už půl roku ve dne v noci.
(a to ty linky nešetřím
)
I na chatě na vesnici, asi 7Km od ústředny, tam je teda jen 2mega, ale to jede taky 2mega asi už půl roku ve dne v noci.
(a to ty linky nešetřím

0 x
0 x