❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Software pro SVM
-
- antispam: Ano
Re: Software pro SVM
Osobně jsem vždy měnil IP vždy bez jakýhokoliv SW jen jsem musel mít OS Unix (linux)
0 x
PsychoTronix píše:Osobně jsem vždy měnil IP vždy bez jakýhokoliv SW jen jsem musel mít OS Unix (linux)
JJ to souhlasí, poprosil jsem známého a nastavil to přes Linux. Díky moc za informace. Trandák
0 x
Nazdárek ve spolek, aby jste neřekli, že Vaše rady byly k ničemu tak posílám víkendový výsledek. Ještě musím doladit druhou stranu, ale data už tečou. Díky
- Přílohy
-
- Svinna.jpg (176.62 KiB) Zobrazeno 2713 x
0 x
trandak píše:Nazdárek ve spolek, aby jste neřekli, že Vaše rady byly k ničemu tak posílám víkendový výsledek. Ještě musím doladit druhou stranu, ale data už tečou. Díky
Hezky, skoro umelecka fotka, takovy steampunk

0 x
Máš pravdu, taky se mi to líbilo tak jsem hned blejskal. Jinak tam proteče těch 19, ale zatím s velkým pingem tak jsem zvědavej jestli se to zlepší po doštelování té druhé strany.
0 x
kde si sebral tu příhradu?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
buď to bude něco na zakázku nebo nějakej požární žebřík
ne, vypadá to dobře

0 x
Díky za pochvalu, ještě když byl táta tak jsme měli kovářství zámečnictví, tak není problém si něco vyrobit. Jinak váha držáku je 30kg kdyby se někdo ptal a je to ukotvený na 8 závitových tyčí turch. Tak se to nehne 

0 x
To je to nejmenší, máme tady zinkovnu a dřív jsem tam jezdil tak mi to udělají i docela rychle. Večer jsem to vyrobil, ráno v šest na zinek a odpoledne připraveno na montáž 

0 x
trandak píše:To je to nejmenší, máme tady zinkovnu a dřív jsem tam jezdil tak mi to udělají i docela rychle. Večer jsem to vyrobil, ráno v šest na zinek a odpoledne připraveno na montáž
Clovece to ja te mozna cas od casu navstivim

0 x
To by neměl být problém, to se ozvi, já možná Tebe taky využiju, už mi volali z další vesnice a pro změnu je to deset km 

0 x
trandak píše:To by neměl být problém, to se ozvi, já možná Tebe taky využiju, už mi volali z další vesnice a pro změnu je to deset km
Minuly tyden si jeden clovek odvezl dalsi, ale neco by se jeste naslo

0 x
V pohodě to je zatím do budoucna, ted musím dodělat co čeká aby jsem to bral popořadě.
0 x
trandak píše:V pohodě to je zatím do budoucna, ted musím dodělat co čeká aby jsem to bral popořadě.
Jasne, hlavne dolad tu druhou stranu. Ta latence pri plnem zatizeni lepsi asi nebude, ale pokud to klesne pod tech 19Mbps tak by to melo byt standardne nejaka ta milisekunda.
Kdybys u toho mel nejaky inteligentni switche dalo by se to docela slusne i priorizovat...
0 x