Dade_Marfi píše:kdyz si koupis cihlu, je to jen tvuj boj a nikdo by takovemu debilovi nemel pomahatsve obchodni partnery si dobre vybiram ... a vim proc ..
Jo takze aukro a jiny servery by podle tebe meli zavrit protoze nevis od koho kupujes ..a nebo tam nakupovat jen od overenech prodejcu ... hm ale ma to problem nez se stanes overenm prodejcem tak musis nejdriv neco prodat ..... takze vlastne az nam vymrou soucasny overeny prodejci tak podle tebe to skonci .... nebo aspon tak vyznela tva filozofie ....
A nebo kdyz nejakej pedak na netu otravuje nejakou dvanactku se kterou triska puberta v palici ma leda pruvan a na palici sminky tak ma taky smulu ma se chpovat zodpovedne ... hm asi nemas zkusenost mco s detma tohodle veku .... bohuzel na ne nastrahy informacnich technologii cihaj vsude a rodice fakt jim nemuzou stat porad za prdeli a ty detska nemaj jeste tolik rozumu a zkusenosti aby rozlisily co je a neni dobry ... takze bud vymlatime vsecky uchyly zlodeje podfukare a pdobnou verbez coz nam asi eu nedovoli a nebo se bude nejakou formou proste hlidat vsecko kolem nas do cehopz spada i logovani ....