❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Spoj 7 metrů .. 20 Mb
Spoj 7 metrů .. 20 Mb
Cobyste mi doporzučily na spoj 700 metru s propustností 20 Mb s cenou tak do 5 Tis. Mysle jsem 2 x NanoBridge ale nečetl jsem tu na něj moc dobré skušenosti.
0 x
- maacher222
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
TOMIK píše:Cobyste mi doporzučily na spoj 700 metru s propustností 20 Mb s cenou tak do 5 Tis. Mysle jsem 2 x NanoBridge ale nečetl jsem tu na něj moc dobré skušenosti.
nanobridge m5 22dbi verzia bude uplne stacit na taku vzdialenost das aj daleko viac ako 20mbps, mam take 4 ptp spoje max do 1km v ramci obce a ide to zatial bez zasahu takmer rok od nasadenia bez poruchy.
0 x
maacher222 píše:TOMIK píše:Cobyste mi doporzučily na spoj 700 metru s propustností 20 Mb s cenou tak do 5 Tis. Mysle jsem 2 x NanoBridge ale nečetl jsem tu na něj moc dobré skušenosti.
nanobridge m5 22dbi verzia bude uplne stacit na taku vzdialenost das aj daleko viac ako 20mbps, mam take 4 ptp spoje max do 1km v ramci obce a ide to zatial bez zasahu takmer rok od nasadenia bez poruchy.
bojim se toho aby se ty ns moc nesekali
0 x
tak to udelej s rb 411/711 a mas jistotu, idealn 2x 24db paraboly s limcema stahnou vykon a mas luxusni spoj.
0 x
Maxik - no tak nejak kvalitni limcovky snad jedine od P.Stourace a to je 4400 jen za anteny, to se asi moc nevleze
zalezi jak ma zasekanej luft no...ja mam zasekano dost,uz nemuzu pokusovat alias Jirous apod. jedine poradne limcovky.
hocimin1 : taky jsem to chtel navrhnout, ale to uz mi prijde jako solidni ulet
PW

zalezi jak ma zasekanej luft no...ja mam zasekano dost,uz nemuzu pokusovat alias Jirous apod. jedine poradne limcovky.
hocimin1 : taky jsem to chtel navrhnout, ale to uz mi prijde jako solidni ulet

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
nechci tady udělat flame ale faktem je že límec je prakticky k ničemu. Ano, sám sebe na sajtu tolik nezarušim jenomže jedna anténa stejně bude koukat do toho prostoru kde je zarušeno a bude chytat bordel a nějakej límec, parabola, offset, panelka... to je uplně fuk protože kouká na protistranu kde je rušení.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Limec k nicemu ? Kdyz je na kazdem 2 okne rusicka NS5 a pokud to mas na strese tak v okruhu 50m je 10 apcek, neprijde mi to zbytecne, kdyz tam da 40cm maxlinky tak to pojede jako vino nevim presne cenu ale s 2x711 se do 5 vejdeme +- a bude to sakra lepsi spoj nez s SXT nebo jakymkoliv bazmekem Ubnt.
0 x
K tomu by se mohl vyjadrit p.Štourač jakozto fundovany clovek... ale limec je urcite prinosem i skrz vsechna fakta, ze bordel chytne "zepredu" tak ci tak...
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
tak polopatě. Střílim do města 10km link. Strana co kouká do města chytá z města všechno co se tam nachází, vo tom žádná. A tohle ti ten spoj spolehlivě zabije a límec ti vůbec nepomůže. Tohle mám ověřený takže jestli se chceš hádat tak jedině z trubkou v ruce.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
preferuju pozinkovou trubku
no na to se rict moc neda no, pravdu mas no...toz zepredu to uz je udel oblasti, kde delas spoj,tak aspon ochrana zezadu a boku.
PW

no na to se rict moc neda no, pravdu mas no...toz zepredu to uz je udel oblasti, kde delas spoj,tak aspon ochrana zezadu a boku.
PW
0 x
Pokud je tam sance ruseni z boku tak je limec prinosem a to je velmi casto, leckde to funguje stejne i bez nej ale jistota je jistota.
0 x
Maxik píše:tak to udelej s rb 411/711 a mas jistotu, idealn 2x 24db paraboly s limcema stahnou vykon a mas luxusni spoj.
jakou 711 bys mi doporučil
0 x
resis jestli s MMCX ci UFL ? Ci L3 nebo 4 ? ci co presne... sel bych do 2xL3 MMCX tudiz RB711-5Hn-U.
PW
PW
0 x