❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
411 s XR 5 alebo bullet M5 HP?
- midnight_man
411 s XR 5 alebo bullet M5 HP?
čo by ste odporučili na 9-12km spoj? Mam na vyber pouzit 2 x bullet M5 HP alebo 2 x RB411 s XR5. Budu tam JR 24ky. Čo bude mat lepsiu stabilitu a priepustnost? S bullet M5 HP oproti sebe mam velmi dobre skusenosti, 411tky oproti sebe som nikdy neskusal. Je to skor o tom, že skusit nieco nove 

0 x
Na 10km jr24 si upad ne
Kdyz reknes zkusim tyhan apod. aspon 60 cm, budiz. Ja bych pouzil verzi s RB, nemam rad ubnt jsou to takove podivne plastove bazmeky a nemaji routeros.

0 x
Jedna RB411 nam s XR5 vyhorela na napajecich obvodech, pak uz jsem stesti nepokousel. Ale je pravda, ze jsem potreboval od XR5 plny vykon (byl to vsesmer 8dB). Se stazenym vysilacim vykonem by to mohla vydrzet.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
- midnight_man
hlavne ze na i4 maju v popise pri XR5 testovane na RB112.... tiez sa bojim toho ze to ta 411tka nepredýcha. 24ka je v pohode, do 70 signal ako nič. Momentalne tam nemam čo ine dat..ked tam bude nieco rozumne tiect, vymenim. Tak zrejme to vyzera na ten bullet....
0 x
-
XR5 na plné gule v 411AH, normálně provozuju v asi 20 exemplářích a nikdy není problém.. jen se držet na 18V napájení
0 x
- midnight_man
ja mam obycajne 411tky, nebude 411 slabsia co sa napajania tyka oproti AH ?
0 x
Jasný bullet, ale na anténu bych přitlačil.
S nkem od UBNT mam dobré zkušenosti, přes ačko tolik nedostaneš.
S nkem od UBNT mam dobré zkušenosti, přes ačko tolik nedostaneš.
0 x
- midnight_man

0 x
-
midnight_man píše:ja mam obycajne 411tky, nebude 411 slabsia co sa napajania tyka oproti AH ?
žádný rozdíl tam není, jen valit na 18v skrz proudy, teoreticky i 24 pokud je dostupných
0 x
- midnight_man
ano mam nachystane 24V UBNT POE..pouzivam iba tie
vsade na vsetko. Tak diky som troška spokojnejší. Dam to tam
uvidim čo to povie.

0 x