okoun píše:hapi píše:hmm, ale mě single polarizace jedou na plnej datovej tok. Dohromady je to celí v háji.
naprosto stejné jako na mém duálním na 7 km
Tak se nekdo odhodlejte a vemte to nekam do labu na merak

okoun píše:hapi píše:hmm, ale mě single polarizace jedou na plnej datovej tok. Dohromady je to celí v háji.
soooc píše:okoun píše:hapi píše:hmm, ale mě single polarizace jedou na plnej datovej tok. Dohromady je to celí v háji.
Tak se nekdo odhodlejte a vemte to nekam do labu na merakA nebo udelejte pekne single 2 spoje
Peyrak píše:Taky tu mám jeden dual na N kartách, Alixy, karty R52n-M, antény přijímací Tyhan 905SM-LEM, vysílací nejdřív Prowax 24 pak Tyhan 445SM-LEM, vzdálenost 13km. Na jedný straně na přijímací anténu chytám při scanu cca 300 sítí, signály od -43 do -95. Je to lehce přepálený, ale když na vysílacích 1dB uberu, rozpadá se to, linkutý je to na 54/48 stabilně, prorvu tím maximálně cca 24/6Mbps, verze 5rc1, uptime 128dní, ale příští týden, až dojdou antény, půjde tam 10g.
Zpočátku, co jsem to tam pověsil, jsem s tím cca 14 dní laboroval, aby to chodilo, byl jsem z toho dost nešťastnej, ale pak se to rozešlo. Zkoušel, jsem tam i bondovat 2 spoje na sebe, protože ještě 5rc1 nebyla a v betě ten dual vůbec nešlapal.