honzam píše:Hapi: Tak to zkus zatížit BT at vidíme jestli to tam protlačí tak jak píšeš. Nevadí že to nebude reálný provoz.
to je ten obrázek co jsem sem vložil na 9 stránce na konci, to je zatížený btestem. Jinak záleží jaký karty máš. Přehulený to nemáš, jenom spíš bych řek že se ti to s něčim rušilo což bejvá docela často v zařízeních typu RB600. Přehulený rozhodně ne, ty karty jsou na doma a když sedíte s notebookem vedle APčka tak tam máte signál klidně -20dBm a jede to v pohodě, ty karty to prostě daji. Něco jinýho je když se odrazy tak silnýho signálu sami zaruší. Tam už je snížení výkonu žádoucí a opravdu to paradoxně vylepší spoj.
o RB433 a podobných vícekartových RBčkách jsem se tu napovídal dost a já je hojně sundavám a nahrazuju je rb411/711. RB433 nejde například použít pro 3 sektory kde můžu nechat karty na default protože i s výkony na default na sektorech nepřekročim normu ale rušit se mezi sebou budou festovně = řešení k ničemu. Jo pokud to bude na 3x ptp spoje tak to jde v klidu ukočírovat.
jo a ty si zvýšil frame limit. Přepnul si vůbec někam framer policy?