❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
zajímavá anténa za zajímavou cenu
Re: zajímavá anténa za zajímavou cenu
za hubičku? ukaž mi 10GHz spoj za hubičku? Jestli je to za hubičku tak je za hubičku i 11GHz spoj a neříkej že nemáš na to aby jsi zaplatil nějakých 700kč měsíčně za licenci.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
hapi píše:to máš zajímavý dedukce situace. Já bych spíš řek že se snažeji zkvalitnit síť. Dneska koupíš za pár šupů 10GHz s hranicí na 30Mbit a to si rozmyslíš jestli koupíš starý 10GHz pojítko a nebo duplex či Nko na 5GHz.
Tak kdyby se jednalo o zkvalitneni tak nedavaj ty anteny co davaj ... waveant apod ... navrch kdyz se jim pobrouzdam po siti a maj ji jako jeden velkej bridge tak o kvalite nemuze bejt rec... ten broadcast storm co tam maj brrrrrrrrrrr a ani to nemaj na apckach nijak osetreny , pcka se videj mezi sebou

Navrch ten spoj je novej zadna jetina , alcoma 88 podle bodu bude asi zabrzdena na nizsi rychlost . Ale hrozne se na strankach chlubej ze tam konecne dotahli profi spoj ... ono udelat alcomackej p2p spoj neni zadna veda , kdyz spocitas dobre velikost anten mas spoj za dopoledne hotovej a slape az do skonani veku ...
Naposledy upravil(a) ppp76 dne 20 Mar 2011 13:00, celkem upraveno 2 x.
0 x
mato1 píše:hapi píše:to máš zajímavý dedukce situace. Já bych spíš řek že se snažeji zkvalitnit síť. Dneska koupíš za pár šupů 10GHz s hranicí na 30Mbit a to si rozmyslíš jestli koupíš starý 10GHz pojítko a nebo duplex či Nko na 5GHz.
chlapi mat vase podmienky u nas, tak nemam ani jeden 5ghz p2p skok... 10ghz mate za hubicku
Za hubicku? Ted sem kupoval alcomu 165Mb se dvema 90 cm antenama a za hubicku rozhodne nebyl ..... takovy hudlana bych nechtel platiti kazdej mesic

0 x
dokud nepřijde nějaký výrobce s cenou nízko, tak ty všichni šmejdi - ti výrobci 10GHz nezlevní, protože si nenechají uletět tento vynikající lichvářskej obchod 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
měl bys toho už nechat. Já jsem rád že to tak je protože někdo jako ty si to nekoupí a nezaprasí další pásmo 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
Tak zas musis brat ze vyvoj neco stoji a ty lidi to nedelej jen protoze je to bavi ale aby si slusne vydelali , a zas tak velka seriovka se nejede aby investovany penize byly rychle zpet, pravda urcita slusna mezera na zlevneni tam je , ale kdo vyvine slusny pojitko a da ho za rozumnou cenu? Slusny minim takovy ktery nasadim a nechci o nem uz vedet , jakos trebas alcoma .
0 x
hapi píše:měl bys toho už nechat. Já jsem rád že to tak je protože někdo jako ty si to nekoupí a nezaprasí další pásmo
Taky pravda Hapi

0 x
okooun: Co bys jako chtěl, aby desítkový spoj stál 10 tisíc? Buď rád že stojí to co stojí, na co by Ti byla desítka kdyby byla zarušená víc jak 2,4ka? A věř že by za tu cenu byla.
0 x
přesně tak. Absolutní souhlas. Pokud půjdou s cenou dolů tak to bude konec pásma
0 x
no tak především kdyby to stálo 10 táců tak by to především štvalo všechny ty co do toho dali slušnej balík...
já nevím že vám to trochu nedochází, že kdyby se více nasazovala 10tka tak by se více uvolnila 5tka a byl by prostor na 5tkové apčka, protože apčka na té vaší slavné 10tce nepostavíte...
já nevím že vám to trochu nedochází, že kdyby se více nasazovala 10tka tak by se více uvolnila 5tka a byl by prostor na 5tkové apčka, protože apčka na té vaší slavné 10tce nepostavíte...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Víš vůbec že v desítce jsou pouze 4 kanály pro jeden směr? Máš nějaký desítkový spoj? Až budeš mít víc jak 10 spojů tak možná budeš objektivnější....
5Ghz už se nikdy neuvolní, naopak, díky stále levnějším zařízením to bude už jen horší. Naštěstí jsou v 5ce kvalitní a méně kvalitní prvky, a každý svého štěstí stůjcem. Kdo potřebuje, ať si kupuje levnější, pak může prskat že je všude rušení a že potřebuje další pásmo.....
5Ghz už se nikdy neuvolní, naopak, díky stále levnějším zařízením to bude už jen horší. Naštěstí jsou v 5ce kvalitní a méně kvalitní prvky, a každý svého štěstí stůjcem. Kdo potřebuje, ať si kupuje levnější, pak může prskat že je všude rušení a že potřebuje další pásmo.....
Naposledy upravil(a) Leeonek dne 21 Mar 2011 12:20, celkem upraveno 1 x.
0 x
Leeonek píše:Víš vůbec že v desítce jsou pouze 4 kanály pro jeden směr? Máš nějaký desítkový spoj?
A navic diky summitu a orcave jsou ty kanaly 4 horkotezko vyuzitelne

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Zbožňuju takové hlášky, děláš jakoby na tom byl Orcave nebo Alcoma líp, jediný kdo je na tom rádiově asi nejlíp je tady Insider :)
0 x
Leeonek píše:Zbožňuju takové hlášky, děláš jakoby na tom byl Orcave nebo Alcoma líp, jediný kdo je na tom rádiově asi nejlíp je tady Insider
2 alcomy vedle sebe vlezou. 2 summity vedle sebe bez sance, 2 orcave 1S0 horko tezko, jen kdyz se snizi rychlost. A to se bavim o opacne polarizaci ...
Nerikam, ze alcoma a orcave jsou hvezdy, ale summit vazne neni prvni liga

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!