❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

test v UBNT

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
dubrma

test v UBNT

Příspěvekod dubrma » 14 years ago

Pro zajímavost jsem sem hodil test z dvou bodů. Výkon v normě.
Na Ethernetu jsem naměřil 96M, z toho uvažuji, že měření je celkem přesné.

20Mhz, wpa, všesměr Bullet x Airgrid, mírně zarušené, ptmp 3 klienti na ap. Měřen směr ke klientovi.
Obrázek

40Mhz, wpa, tdma, všesměr Bullet x Airgrid, nezarušené, ptmp 15 klientů na ap. Měřen směr ke klientovi.
Obrázek
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 14 years ago

Zajimave :-)

Chystam se ted nasadit Rocketa s original UBNT antenou. Tak sem pak hodim take test az tam bude par klientskych pripojek na jednom sektoru.

Pochopil jsem spravne, ze kdyz zapnu TDMA na tom APcku, tak se tam s nicim jinym nez M5 zarizenim nepripojim?
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 14 years ago

Ahoj Michale, chapes to spravne. Sit s AIRMAXEM normalne naskenujes ale musis mit jednotku M5 jinak se k tomu nepripojis. Je to stejne jako nstreme u MK.

dva sektory s AIRMAXEM mi tu bezi a na 20MHz kanalu to dava skoro 30M testovano pres speedtest.net na vzdalenost 3Km s narusenou fresnelkou
0 x
Bývalý ISP...